Kenny Omega megint betalálta Hiroshi Tanahashi-t

A két klasszisnak hamarosan találkája lesz, hisz ők vívják majd a Wrestle Kingdom 13 főmeccsét az IWGP Heavyweight Championshipért. 

Kenny Omega rendületlenül tartja bajnokságát, amelyet még júniusban szerzett meg Kazuchika Okada legyőzésével. Kenny nemsokkal ezután már szembesülhetett is januári ellenfelével, ugyanis a veterán legenda, Hiroshi Tanahashi nyerte a G1-t, amellyel minden évben egy szerencsés jegyet válthat a Tokyo Dome főmeccsére.

Tanahashi két ízben is megvédte a szerződést az elmúlt hetekben, ám ezzel együtt sem nyűgözte le a címvédőt, aki szeptemberben egyszer már komolyan megnyitotta a virtuális bicskát. Tana, válaszul megjegyezte, hogy Omega képtelen történetet mesélni a kötelek között, és amúgy is, a meccseinek csak az utolsó öt perce érdekes.

Kenny most abból kiindulva köszörülte a nyelvét a YAHOO-nak, hogy Tanahashi-t nem érdeklik a japánon kívüli turnék.

“Én megértem Tanahashi álláspontját ezekről a külföldi turnékról, de én itt vagyok a világbajnoki mivoltomnál fogva, és mert törődöm ezekkel a rajongókkal. Most is épp Szingapúrban voltam egy aláírás-osztáson. Engem világviszonylatban is érdekelnek a rajongók, nem pusztán Japánban. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy Japán nem fontos, de ha csak Japánra orientálódunk, az NJPW sosem lesz világméretű márka. Tanahashi a kisujját nem teszi keresztbe a külföldi rajongókért. Meg lehet nézni az amerikai aláírásosztásokat, amiknél körülbelül az 1%-át teszi ki az enyémeknek. Őt ez nem érdekli, nem értük van a ringben. Ha ő lesz a bajnok ezzel a mentalitással, amikor majd a New Japan a Gardenbe jön áprilisban, az nagyon elkeserítő lesz!” – véli Kenny.

Az ominózus G1 Supercard – mint már említettük korábban -, a ROH és a New Japan közös gálája lesz jövő áprilisban, párhuzamosan a WM-hétvégén futó NXT TakeOver: New Yorkkal. Pont emiatt, Kenny Omega jó eséllyel megvédi címét Tanahashival szemben.

A Wrestle Kingdom 13-ra január 4-én kerül sor, és többek között Chris Jericho is érdekelt lesz, köszönhetően annak, hogy IWGP Intercontinental Champion. Y2J kihívója Tetsuya Naito lesz majd!

 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s