Nagyobb volt a valós, mint a vélt probléma Alexa Bliss kapcsán?

Az elmúlt időszakban általános bizonytalanság övezte Alexa dolgait. 

A Hell in a Cell PPV-n karsérülést, pár héttel később pedig agyrázkódást szenvedett Ronda Rousey jóvoltából. Kivették őt a Mixed Match Challange-ből, az említett agyrázkódás következtében az Evolutionről, és jelen állás szerint a Survivor Seriesen is csak menedzseri feladatokat láthat el.

A tegnap véget ért európai turné nagyrészében csak a ring mellett volt jelen. Kétszer került meccsbe, de akkor sem csinált semmi különöset, bumpolni meg aztán végképp nem engedték.

A legfrissebb információk értelmében, a WWE roppant óvatosan kezeli Alexa helyzetét, ugyanis – az ismerten kívül – rövid idő leforgása alatt több agyrázkódás is érte mostanában.

4 című bejegyzés “Nagyobb volt a valós, mint a vélt probléma Alexa Bliss kapcsán?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Eddig is extrabiztonságosan meccselt…nem tudom mennyire játszhat közbe, hogy alacsonyabb, mint az átlag, vagy hogy Ronda ellen volt ennyiszer, megeshet, hogy teljesen függetlenül összeszedte volna amúgy is.
    Ezekkel a nemsérülhetmegcsakringmellettnézhet szerepekkel meg az a probléma, hogy míg oké, adásban tartják, de sztorihoz mérten teljesen inkonzisztens módon nem kap bumpokat, vagy ha igen ilyen pici pofonokban merül csak ki. Így egyik oldalról adnak is lehetőséget, de valójában nem…pedig ha valamikor most elbírná a női részleg is, ha mínusz egyen lennének, talán adhatnának másnak is fontosabb szerepe.

    Kedvelés

  2. azért azt jó látni hogy a cég végre komolyan veszi ezeket a dolgokat és hogy nem kötelezi őket hogy sérülten is menjenek folyamatosan

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s