Lance Storm elszörnyülködött Triple H és Undertaker legutóbbi meccsének láttán

A 49 esztendős veteránban igen konkrét álláspont fogalmazódott meg a Last Time Ever kapcsán. 

A WWE korábbi szupersztárja, az immár inaktív Lance Storm, szintén figyelemmel kísérte a Super Show-Downt, amelynek főeseménye Triple H és Undertaker között zajlott.

“Amúgy sem érzek rá késztetést, az erőnlétem sincs meg hozzá, de ha nagyon őszinte akarok lenni: néztem ezt a Triple H kontra Undertaker meccset Ausztráliából, és csak megerősített abban, hogy soha többé ne akarjak birkózni!” – mondta Storm, de azért hozzátette, hogy ha annyit kapna egy esetleges fellépésért, mint Michaels a Crown Jewelért, akkor megfontolná és talán szívesen összecsapna Chris Jerichóval – bevégezve ezáltal az egykoron között paktumukat, amelynek értelmében egymás ellen lépnének ringbe a legutolsó alkalomkor.

Egy gondolat a(z) “Lance Storm elszörnyülködött Triple H és Undertaker legutóbbi meccsének láttán” című bejegyzésnél

  1. Ezeket a meccseket a saját kontextusukban kell értelmezni; a nagy „öregek” lenyomnak egymással egy jó meccset a saját szintjükön. Itt maga a hangulat a lényeg, hogy egy ringben vannak. Felesleges elvárni tőlük, hogy fénykoruk vagy a most csúcson lévő előadók tempóját és mozdulatait hozzák, mert nem az a lényeg. Olyan előadók akiknek hosszú és elég változatos történelmük van egymással (mondjuk ezt nem ért ismerni) már eleve speciális atmoszférát teremt. Mellesleg vannak akik letettek annyit az asztalra ebben a bizniszben, hogy joguk legyen egyet-egyet meccselni. Általában WWE jól érzi mi az a megfelelő mérték , ahogy ezt adagolni kell. Magam részéről szívesen nézek ilyen meccseket. Mellesleg szeretnék én olyan kondiban lenne ötvenes éveimben mint ők.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s