RAW Előzetes, november 12. – Az utolsó simítások

A Survivor Series előtti végső felvonással jelentkezik a flagship show, amelyen több visszatérőt is köszönthetünk majd. 

Mindközül Stephanie McMahont kísérheti a legnagyobb figyelem, hisz a Commisioner sosem érkezik feleslegesen. Ezúttal miben töri a fejét?

Heymanék reagálnak!

A Crown Jewellel eldőlt, hogy 2017-hez hasonlóan idén is Brock Lesnar kontra AJ Styles találkozót jelent a világbajnokok csatája. Lesnar, csakúgy, mint tavaly ilyenkor, most is megjelenik a PPV-t felvezető műsoron. Paul Heyman pedig, szokásához híven kikosíthatja ügyfele leendő ellenfelét.

Kik lesznek a női csapat tagjai?

A WWE ígérete szerint, Alexa Bliss lerántja majd a leplet a női csapat állományáról. Számszerint mind az öt főről, hisz legutóbb senki nem lett megnevezve. Meglátjuk, hogy miként keveri a kártyákat a menedzser, Little Miss Bliss.

Már csak két hely kiadó!

Baron Corbin kapitány ugyan nem lép majd ringbe, de ettől még a lehető legerősebb alakulatot óhajtja hadba küldeni. Braun Strowman, Drew McIntyre, valamint Dolph Ziggler mellett pusztán két szupersztárnak van még hely, de vajon kik lesznek azok?!

Hát lehet így koncentrálni a feladatra?

Seth Rollinsnak majd a United States Champion Shinsuke Nakamurával kell összecsapni vasárnap, de mindeddig még egyetlen árva szót nem hallottunk ennek kapcsán az Architecttől. Mondjuk nem is csoda, hisz múlt héten a egyrészt Tag-címeket veszítette el, másrészt Ambrose egy kőkemény Dirty Deeds társaságában találta be őt.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s