Sheamus hazai kötelek között is próbára tenné magát!

Sheamus az egyike azon sztároknak, akik régóta állnak már a szervezet kötelekében. Dublinból szerzett magának világraszóló hírnevet, ám mégis szeretne majd visszatérni a gyökereihez.

A jelenlegTag Team bajnok Sheamus, volt korábban WWE- és World Heavyweight Champion, King of the Ring győztes, a Rumble-t is behúzta már, ezért megkérdőjelezhetetlen, hogy rengeteget tett ezért  a bizniszért.

A The Irish Mirror vendégeként Sheamus elárulta, hogy a rengeteg WWE-s siker ellenére mégis szeretne visszatérni majd a függetlenekhez. De erre a visszatérésre csakis Írországban kerülhet sor, méghozzá, ha lehetősége adódik rá, az Over The Top Wrestling szervezetéhez.

Az OTT alapítója, Joe Cabray még Sheamus oldalán edződött az FCW-ban, ám fogta a tehetségeket és azt a tapasztalatot, amit az Államokban szerzett, majd saját promóciót indított Írországban, amellyel megmutatta a valódi szenvedélyét eziránt a sport iránt.

“Ami jelenleg az ír pankrációban folyik az lenyűgöző. “

“Joe Cabray remek munkát végez. Igaz, hogy az FCW-ban is szerepelt de Ő egy alkotó, és más elképzelései voltak.”

“Nem érezte jól magát Amerikában, de imádja a pankrációt és tudta mik a lehetőségek Írországban. Ebből a fiatalok pedig csak profitálni tudnak Ha csak magát a WWE nézzük, akkor jelenleg 5 ír pankrátorunk van, ha Jordan Devlin-t és Fit Finlay-t is beleszámoljuk. Ezen kívül vagyok én, Becky Lynch és Finn Balor. “

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s