Ronda Rousey oltogatja a lesérült Becky Lynchet

A címvédő RAW Women’s Champion is állást foglalt a helyzet kapcsán. 

Becky Lynch és Ronda Rousey összecsapása az egyik legjobban várt volt az idei Survivor Series-programból, hisz az elmúlt hetekben számtalan parázs szóváltás történt a felek között.

Hétfő este mindez tettlegességig is fajult. Becky vezérletével támadott a SmackDown, a RAW pedig – Rouseyval az élen – le lett nullázva.

Beckyt menet közben Nia likvidálta, így a SmackDown bajnoka nem vehet részt a vasárnapi PPV-n. Helyettese Charlotte Flair lesz majd, ám most mégsem ez foglalkoztatja igazán Ms Baddest Women On The Planetet.

“Elkeserítő hallani, hogy a Millenial Man nem jelenik majd meg a Staples Centerben november 18-án, amikor is annak rendje és módja szerint kerülne sor a hátsójának szétrúgására. 

Most már sajnos mindenki tudja, hogy ha igaziból állnak oda eléd és vernek arcon, akkor bizony jelentkezik a hatása. Azt ajánlom, Becky, állj be a tükör elé és gyakorold a keménységet sugárzó grimaszokat, amelyek igen hatékony fizioterápiának bizonyulhatnak. 

És élvezd amit csinálsz – bármi is legyan az -, míg tart a szabadidőd. Ne aggódj, teljes biztonságban vagy, ugyanis én nem az a hátulról támadós gyáva típus vagyok. Pihenj, gyógyulj, aztán készülj a következményekre. Azt akarom, hogy amikor megszólal majd a gong, tökéletesen egészséges és harcra kész állapotban legyél. Add majd a tudtomra idővel ha felépültél és készen állsz rám, hogy aztán ezüsttálcán szervírozhassam az elpáholt hátsódat. 

Ami Charlotte Flairt illeti, ő a manipulatív gyávaság egy merőben új szintje. Charlotte számomra egy Superfight , mindig is csatázni akartam vele, de most csak azt kapja, ami Becky Lynchnek lett volna kiutalva. Szuvenírként küldöm majd vissza neked a választottadat, Champ!” 

View this post on Instagram

@beckylynchwwe I’m really sorry to hear The Millennial Man will not be showing up for her legally arranged ass whooping on November 18th at the Staples Center. Unfortunately now everyone knows if someone hauls off and punches you for real, your face implodes. I suggest you keep practicing your tough guys faces in the mirror, should be very effective physical therapy. And have fun watching Korean soap operas on Netflix or whatever the hell the Millennial Man does with her free time. Don’t worry I’m not the back stabbing cheap shotting ambushing cowardly type, so you’re perfectly safe to take your time and heal up until your figurative balls have dropped and you’re finally ready for your comeuppance. I want you 100% healed up, prepared, and looking me in the eye when the bell rings. Lemmie know when you’re done healing your boo boos and ready for me to serve you your ass on a silver platter with your avocado toast. I do have to admit, The Millennial Man is stunningly conniving. She poked the bear and ran like a bat outta hell when the bear awoke – Feeding me her favorite frienemy and fellow #FAUXhorsewoman @charlottewwe is a new level of manipulative cowardice, even for The Millennial Man. @charlottewwe is a Superfight and I've always wanted to fight her – but she's just the stand in for the beating @beckylynchwwe has coming to her this Sunday. I’ll be sending The Champ a choice piece of Charlotte as a souvenir🖕🏼 #RondaVsCharlotte #SurvivorSeries #Nov18 #4horsewomenVSfauxhorsewomen

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

2 című bejegyzés “Ronda Rousey oltogatja a lesérült Becky Lynchet” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem tudom kinek hiszi magat azert mert a ufcben az egyik legnagyobbak kozott volt azert itt konkretan egy senki mert nulla mic nulla in ring skillel nem magyaraznak olyannak aki torott orral vagy arcal verte meg igy is a raw rostert amig miss baddas bitch in the planat normalisan nem tudta elo adni a serultet.

  Kedvelés

 2. “Most már sajnos mindenki tudja, hogy ha igaziból állnak oda eléd és vernek arcon, akkor bizony jelentkezik a hatása.”
  most szépen beszólt az egész pankrációs világnak
  nem túl okos

  amúgy ha heel lenne akkor egész elfogadható írás lenne tőle

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s