Ryback kiáll Nia Jax mellett

24 óra leforgása alatt változott meg gyökeresen a Survivor Series egyik slágermeccse, miután Becky Lynch komolyabb sérüléseket szedett össze a RAW-n produkált invázió során. 

Nia Jax teljesen érthetetlen módon, egy indokolatlan szituációban verte oda egyet Beckynek, aki az eset következtében agyrázkódást és arccsont-sérülést volt kénytelen elkönyvelni.

Nia social media platformjait azonnal ellepték a hiéna módjára támadó rajongók, akik a tőlük telhető legjobbal igyekeztek megtorolni, hogy kedvencük kiesett a PPV-programból.

Az Observer szerkesztője, Bryan Alvarez is megosztotta gondolatait.

“Nem egy gondatlan könyökösről beszélünk immár, hanem arról, hogy konkrétan arconvágta. Nem akarom, hogy bárki is elveszítse az állását, de Niának alsó hangon a PC-be kell visszamenni. Nem az első, de még csak nem is a második vagy harmadik ügye már!”

“Fogd be a pofád. Ki a franc vagy te, hogy ilyen nyilatkozatokat tegyél? Egy kibaszott mark vagy, és a hozzád hasonlók véleménye az oka annak, hogy sokan köpködnek a birkózókra. Egy nyámnyila alak vagy, aki nem alkalmas pro-wrestlernek, így kritizálod azt, aki igen. Történnek baklövések. A szüleid biztos megértik ezt!”

“A kilencvenes évek közepén kezdtem birkózni. Több mint ezer meccsem volt már olyanokkal, mint Buddy Wayne, Lance Storm, a Rock & Roll Express, a Los Villanos, Larry Sweeney, Jack Evans és még sorolhatnám. Én soha nem okoztam sérülést senkinek. Azt hiszem biztosan állíthatom, hogy tökéletesen alkalmas vagyok arra, hogy helytálló véleményt alkossak!” – reagált Alvarez a korábbi WWE-sztár szavaira. 

Becky Lynch helyettese Charlotte Flair lesz a Survivor Seriesen, Becky pedig talán a Royal Rumble-n csaphat össze Rouseyval.

2 című bejegyzés “Ryback kiáll Nia Jax mellett” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Huhuuu, de elkéstem
    De én csípem az ilyen embereket, mint Bryan. Nem f@cking-ozott, és normális ember módjára szépen elmondta, hogy szerinte megállja a helyét. Respect!

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s