Becky a WrestleMania 35 főmeccsében köthet ki

Sajnálatos ami a címvédő SmackDown Women’s Champion heti dolgait illeti, mindazonáltal hoszútávon erősen valószínű, hogy pozitívan fog kijönni belőle. 

Az Observer infója szerint, számításba véve, hogy a Charlotte kontra Rousey előre lett hozva, és hogy a Becky-Rousey vonal mennyire over – perpillanat az a terv, hogy amennyiben nem jön közbe semmi váratlan: átmentik a WrestleMania 35 főmeccsére a találkozójukat.

Ezt persze nem lesz könnyű gyakorlatosítani, hisz ahhoz  egyiküknek – vélhetően Beckynek – buknia kell a saját címét, hogy aztán a Rumble-t megnyerve kvalifikációt szerezzen a másikkal szemben.

Eddig arról lehetett olvasni, hogy a Rumble-n kerítenének sort a csatára. Biztos, hogy be lesz pótolva, kérdés, hogy pontosan mikor.

A Becky-jelenség annyira megkerülhetetlennek tűnik, hogy már-már hihetetlen. Egyben óriási fricska is, hisz a WWE akaratlanul teremtett meg egy hatalmas sztárt az Irish Lass Kicker pálfordulásának következtében.

2 című bejegyzés “Becky a WrestleMania 35 főmeccsében köthet ki” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem hittem, hogy valaha ezt leírom. De szerintem Charlotte jobb, mint Becky. Minden téren. Ugyanakkor sokkal unalmasabb is lett az elmúlt években. Az Ő jelenlegi karizmája nem mérhető Becky-éhez, ezért a Rousey elleni sikere is méretes elhibázott lépés lenne. Becky viszont a jelenlegi helyzetében esélyes lenne a sikerre. Nem biztos, hogy a tavasszal is az lesz.

    Kedvelés

  2. Érdekes hogy amit tervez a wwe az általában mindig rossz lesz amihez meg kb semmi kozuk mert a véletlen műve úgymond azok meg király dolgok lesznek….mint most becky például

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s