Randy Orton furcsállja a Survivor-csapatból való kihagyását

Általános meglepetésre, Randy Orton neve fel sem merült a SmackDown tradicionális Survivor-meccsre készülő alakulatában. 

Randy talán nem alaptalanul titulálja magát a valaha volt legnagyobbnak a szóban forgó mérkőzésben, hisz amellett, hogy ötszörös egyedüli túlélő, az első három nekifutásán (2003-2004-2005) egyaránt ennek megfelelően vezette sikerre éppen aktuális csapatát. 2016-ban oroszlánrészt vállalt a kékek sikerében, és tavaly is vitte a vállán a gárdá, míg az ésszerűség diktálta.

Idén azonban – egyelőre legalábbis minden erre utal – lemarad a meccsről. Hogy lesz-e valami utolsó pillanatos csavar, lehetséges, mindazonáltal Ortont érzékenyen érintette a kimaradás.

És az is meglepte persze, hogy Stylest megint herén lett rúgva.

8 című bejegyzés “Randy Orton furcsállja a Survivor-csapatból való kihagyását” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azthittem mikor bryan kiesett a csapatbol ortont teszik a helyére ,de aztán hardyt😂
  De lehet azert nem kerult be a csapatba mert ő fogja majd a smack down vesztét okozni 🤔 mert tényleg furcsa hogy még csak esélyt se kapott bekerulni ,még csak szóba sem jött a neve, szóval tuti van valami tervuk vele, legalábbis reméljuk
  Én szerintem miz neve gyenge itt , jo tényleg kurva jo szupersztár meg minden és elmenetelt a word cup ban a döntőig de ott nem olyanok voltal mint strowman vagy drew .
  Rey nem hinném gyenge lenne ide megtudja dolgoztatni ő a pirosokat sőt…
  Shane nem tudom minek van itt😂😂 sose volt kulcsfigura ,orton ezerszer többet érne
  De mivel már nem bajnok bryan helyére johetett volna styles
  Raw csapata sokkal erősebb ,valamiert most inkabb a smack down vereségét várom pedig eddig mindig nekik szurkoltam

  Kedvelés

 2. Jeff-nek és Joe-nak sincs semmi keresnivalója benne. Az elöbbi egy kiöregedett, csak vergődő rossz vicc, a másik meg egy húspacni, aki a meglévő 6 mozdulatát ismétli és ennyi. (Érdekes, ez utóbbi baj volt cena és roman esetében, de az ilyen embereknél ming Joe vagy Bigshow vagy henry, nem… )

  Kedvelés

  1. Na egy ujjab ember aki vincere hasonlit csak te nem a mű mellü nöket akarod bajnoknak hanem nalad csak azok a faszik lehetnek jo bunyosok meg bajnokok akik ki vannak gyurva gartulalok meg lehet tapsolni a leg nagyobb pankraciohoz erto egyent.😓😓😓😓

   Kedvelik 1 személy

 3. Nekem Ray tűnik ide gyengepontnak. Pici emberke és akármennyire szeretem a RAW lévő superstarok élve megennék. A RAW csapata egyenlőre jelentősen erősebb.. Orton, Miz, Joe, Shane, Cien csapat lenne a megfelelő szerintem. De ha karakterektől eltekintünk én R-Turthot is szívesen beraknám, ennyi évesen az a pali még mindig egy állat miket tud csinálni, simán megállná a helyét.

  Kedvelés

 4. jó de ti megbíznátok egy viperában? 😀
  nem csapatember a jelenlegi szerepében így szerintem történetileg védhető hogy nem jött szóba

  Kedvelés

 5. Ki nem furcsalja Jeff Ray Joe Miz oke de az hogy megint bedobjak shanet ez akkora baromsag eddig egyik evben sem tett hozza semmit a ss meccsekhez Randy meg hat fent el lehet olvasni amit irt ő az ss meccsek goat-ja.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s