CM Punk a visszatérés lehetőségéről, és arról, hogy a rajongók még mindig skandálják a nevét

Aligha akad olyan, aki ne volna tisztában CM Punk helyzetével. 

A Modern Era egyik legtovább regnáló bajnoka még 2014 elején mondta be az unalmast, amikor is fogta magát és nemes egyszerűséggel lelépett – kevesebb mint 24 órával a szempontjából botrányosra sikeredett Rumble-t követően.

A felek kapcsolata – bizonyos szempontokból – azóta sem mondható rózsásnak, jóllehet állítólag Vince és Punk között minden a legnagyobb rendben. CM még a távozásának évében, vagyis 2014-ben igazolt át a UFC-be. Később két alkalommal lépett oktagonba, ám mindkétszer vereséget érően oktatták őt.

Perpillanat szakkommentátornak készül egy MMA-eseményre, mindemellett pedig tévés szerepeket is vállal.

“Mi szükséges ahhoz, hogy visszatérj a pro-wrestlinghez?” – kérdezték tőle, miközben a WGN Morning Newsban tett jelenést! “Egy időgép!” – válaszolta Punk nyers őszintéséggel.

Az Associated Pressnél való interjúja során, arra voltak kíváncsiak, mi a véleménye arról, hogy még manapság is harsogják a nevét a WWE rendezvényein. “Befejezed az egészet, de még öt év múltán is emlegetnek téged és skandálják a neved? Erőteljesnek tűnik számomra!”

9 című bejegyzés “CM Punk a visszatérés lehetőségéről, és arról, hogy a rajongók még mindig skandálják a nevét” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ahogy Kirk Lazarus mondta: “le kell ásni a valós érzelmi vetületig és ott elcsípni a fájdalom forrását”. Azt a bizonyos Colt Caban podcastet halgatva az jött át, tini kora óta az élete volt a pankráció és szétdolgozta a belét is, felért a csúcsra és amikor a rajongók szerint is Ő volt a legjobb nem kapta meg azt ami járt volna és amit megígértek neki: pénz , WM főmecs, filmszerep …stb. Félredobták az akkori leghosszabb bajnoki regnálás után és kockáztaták az egészségét töltelék meccsekért, közben átlátta a rendszert és megértette ,hogy a dolgok nem fognak változni. Ez olyan mint amikor valakinek van egy szakmája amit szeret, tanult és hosszú ideje gyakarol, jó is benne majd belefut egy olyan munkahelybe ahol csalódik és megútálja az egészet, persze marad egy darabig hátha jobb lesz, próbálha visszanyerni a motivációját, már csak a pénzért csinálja,de csak napról napra még jobban elege lesz az egészből, végül nem érdekli hogy mi lesz mert már soha töbné nem szeretné azt csinálni amit eddig. Ezután keres valami mást és ott próbál kiteljesedni. És bár nagyon sajnálom, hogy nem láthatom többé a négyszögletes ringben, de teljesen megértem a döntését.

  Kedvelés

  1. Az egész adás, amit írtál, egy szenzációs önvallomás amin egy ember őszinte gondolatait hallhatjuk a céljairól, küzdelmeiről, csalódásáról és a jellem fejlődéséről. Elmondja, hogy jut el odáig amég felismeri mi az igazán fontos neki az életben. Tanulságos, hogy vegyük észre az élet lényeges elemeit, ne ragadjunk bele negatív élethelyzetekbe és legyen vátorságunk változtatni. Egészen zseniális az a mondat: – Azt csináltam amit szerettem és azt hittem ez boldoggá tesz, de rá jöttem hogy boldogtalan vagyok. Baszki magamat tettem boldogtalanná.

   Kedvelés

  1. Nem fog. Fogadjátok már el. Mióta elment, 2014-ben, folyamatosan kérdezik őt, mikor tér vissza. SOHA NEM FOG TÖBBÉ RINGBE LÉPNI. A nyilatkozataiból láthatod, + ha picit is láttad őt akkor tudod hogy neki milyen a személyisége. Ő nem az az ember aki gyakran változtatja meg a véleményét. Ő végzett a pankrációval. Mióta elment, soha, még csak a jelét sem mutatta, hogy hajlandó lenne újra ringbe lépni. Amúgy is utálta a pankrációt.
   Neki most jó állása van, azt szereti, amit csinálhat, mi a francért birkózna újra? Azok után amit a cégnél műveltek vele?

   Kedvelés

   1. nem a ringbe fog visszatérni
    de a cégbe 1-2 promóra szerintem igen
    néhány év múlva szépen kibékülnek majd HOF lesz és így tovább

    Kedvelés

    1. Túl optimista vagy. Punk nem éppen békés körülmények között hagyta az egészet hátra. Nem lesz belőle sosem HOF.

     Kedvelés

     1. Tudod miert lessz belole hof azert mert a wwe tudja hogy mi lett punkbol hogy ok tettek azza aki mert ha o meg mindig a rohnal lenne senki nem ismerne ugy mint ahogy a wwe ben itt lett a vilag legjobbja es ezt punk is tujda a szive mejen tudja hogy hianyzik neki csak tul makacs es onfeju de biztosra mehet ezzel mindenki hogy elobb vagy utobb CM Punk es AJ Lee csatlakozni fognak a HOF tagok hoz.

      Kedvelés

     2. warrior, jarrett, hogan és sokan mások is vissza lettek fogadva
      nem azt mondom hogy a közeljövőben de nem tudom elképzelni hogy soha ne térjen vissza

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s