Szerződéssel kapcsolatos mizéria miatt bukta AJ Styles a WWE övet?

371 napnál zárult a Phenomenal One második világbajnoki futása, amelynek Daniel Bryan vetett véget a semmiből. 

Eddig azt lehetett pletyka szinten hallani, hogy egy újabb Lesnar elleni vereségtől akarták megkímélni Stylest.

A Dirty Sheets legfrissebb jelentése azonban kompletten megy szembe ezzel. Információk szerint, AJ valójában legyőzte volna Lesnart, és a WWE övet is magánál tartotta volna egészen a WrestleMania 35-ig, ahol aztán jött volna a kedden látott mérkőzés és heel turn Bryan részéről. A terveket keresztülhúzták az AJ szerződésével kapcsolatos bonyodalmak, ugyanis jelenlegi kontraktusa december 31-én jár le, és még nem sikerült megegyezni a szervezettel a feltételeket illetően. A Dirty Sheets úgy tartja, AJ újabb három évre kötelezné el magát, mostantól viszont valamelyest lazább menetrenddel a családra való tekintettel. Ezzel szemben a WWE, öt éves full-time szerződést óhajt aláíratni vele. Miután nem jutottak dűlőre, jobbnak látták levenni róla a címet.

Ezzel párhuzamosan, Bryanre térve, fene se tudja hogyan pottyant ez most az ölébe, hisz a jelentés kiemeli, hogy a WWE büntetni szándékozta őt amiért kihátrált a Crown Jewelből. WrestleMania-ra szánt címmérkőzését Randy Ortonnak adták volna, azzal a sztorival, hogy a Vipera a SmackDown összes babyface karakterét likvidálja Stylest kivéve.

Kesze-kusza egy állás, mindenesetre tény, hogy Daniel Bryan bajnok lett, ennél fogva ő küzd meg ma éjjel Brock Lesnarral, miközben AJ Styles papíron szerepkör nélkül marad a PPV-re.

3 című bejegyzés “Szerződéssel kapcsolatos mizéria miatt bukta AJ Styles a WWE övet?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Igazabol ez a Randy story meg igy is mukodhet csak most danielt nem likvidalja de valoszinuleg azzal hogy daniel bajnok varhato wrestlemaniara a daniel vs miz wwe overt de ezt a randy likvidal mindenkit story adtam volna egesz komolyan hangzott volna.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s