RAW Előzetes, november 19. – A felsőbbrendű brand

Folytatódik a szuperhétvége, amelynek harmadik állomásán a Monday Night RAW-t követhetjük majd nyomon! 

Váratlan, és minden kétséges kizáróan megsemmisítő csapást szenvedett el a SmackDown, hisz 6:0-ás összesítéssel maradtak alul a flagship showval szemben.

Strowman mindent vitt!

Egymaga rombolta porig a SmackDownt, négy emberüket ejtette ki, mindemellett pedig türtőztetni tudta magát, így garantált számára a Universal Championship- és Baron Corbin elleni összecsapás is. Corbinnak óvatosnak kell lennie, hisz Strowman mától azt csinál vele amit csak akar.

Bliss beváltotta ígéretét!

Visszavágtak a SmackDownnak, jóllehet a megalázás része nem úgy sült el ahogyan várták. Nia Jax a körülmények ellenére magabiztosan nyerte meg a meccset brandjének, mitöbb, csapattársa ellen fordult. Ezek szerint minden a régi, vagyis a címmeccset is meg fogja kapni Rouseyval szemben!

TLC-re fel!

Seth Rollins nagy küzdelemben nyomta le Shinsuke Nakamurát, örömködésre azonban nincs sok ideje, hisz négy hét múlva Dean Ambrose ellenében kell majd kockára tenni a címét. Ambrose múlt héten indokolt, ezúttal vajon támad is?

Lenullázva!

Charlotte Flair össze-vissza verte Ronda Rouseyt, miután annak rendje és módja szerint nem bírt vele. Flair kendóbotot és acélszéket használt a fenyítéshez, amely jónéhány felületi sebet ejtett Rouseyn. A közönség végtelenül élvezte a jelenetet, Rousey viszont annál levésbé tudta elraktározni a WWE Univerzum reakcióját.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s