Edge nem hajlandó akármire a WWE rendelkezésére állni

A 2011-ben visszavonult Hall of Famer, nemrég érdekes történetről rántotta le a leplet. 

Emlékezhetünk, hogy a WWE bejelentett egy Cutting Edge-et az ezredik SmackDownra, ám aztán gyorsan el is távolították azt. Miért? Nos, mert Edge rájuk szólt!

“Azért volt ez az egész bejelentettek, majd el is távolítottak szitu, mert nem kérdeztek meg róla. Bejelentették, én meg mondtam nekik azonnal, hogy nem fogok csak úgy odamenni, míg nem vagyok tisztában a kreatív irványvonallal. Ha visszatérek, azt akarom, hogy az a szegmens jelentőségteljes legyen. Támogatni akarok valamit, és segíteni általa egy műsoron lévő jelenlegi karaktert. Nincs amúgy sem gond, de én nem egy előre felvett komédia-jelenetben, vagy az APA-s pókerpartiban szeretnék felbukkanni. Persze annak is megvan a helye a programban, kell is, csak ami engem illet, azt szeretném, hogy ha Edge kijön, az emberek tudatában legyenek, hogy itt most valami történni fog. 

Szóval hogyan tehetnék overré valakit a mostaniak közül? Pszichikálisan nyilván nem, hisz nem is engednék és ez rendben van. Szóban jöhet a promózás, a történetmesélés Beckyvel és Charlotte-tal. Mondták is, hogy ők volnának a Cutting Edge-ben. Ekkor bólintottam rá, mivel ebből szívesen vettem volna ki a részemet. 

Elkezdtem ötletelni. Minek és hogyan volna értelme? Hogyan kapcsolható össze Edge karaktere Beckyével, és fordítva? Sok a hasonlóság, szóval fogtam magam és leültem kibeszélni az eshetőségeket Beckyvel és Charlotte-tal. A végeredmény az volt, hogy elégedetten néztem vissza az Evolution közben a promóvideóba vágott jelenetet. Én is kivettem a részem valamelyest a programuk segítéséből. Körülbelül hasonló feltétele van annak, hogy Edge visszatérjen! – mondta a Rated-R Superstar az Inside The Ropesnak.

Egy gondolat a(z) “Edge nem hajlandó akármire a WWE rendelkezésére állni” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s