Alex Rileyt több éves sérelem gyötri John Cena kapcsán

Bizonyára emlékeztek még Rileyra, aki főként The Miz oldalán szerzett magának hírnevet. 

2016 májusában láthattuk őt utoljára a WWE-ben, egész pontosan Shinsuke Nakamura ellenében az NXT kötelei között. Menesztését követően bejelentette, hogy egy időre mindenképp szeretne eltávolodni a pro-wresling világától.

A napokban aztán egy egészen váratlan üzenettel lepte meg a közönséget. Instagram oldalán szállt bele John Cenába, és bár mondanivalója nem egészen letisztult, annyi bizonyos, hogy gondja van a tizenhatszoros világbajnokkal.

Általános vélekedés, miszerint a dolog gyökere egy 2011-es öltözői-balhéban rejlik. Riley ekkortájt pushban részesült, de a színfalak mögött Cenával keveredett vitába, amelynek nyomán villámgyorsan kezdett zuhanni a ranglétrán.

5 című bejegyzés “Alex Rileyt több éves sérelem gyötri John Cena kapcsán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mizzel elég overek voltak, a szétválásukkor meg is kapta a pust mert elég jónak számított az akkori felhozatalban, de Cena kifejtette, hogy még nem áll készen úgy mint legutóbb Corbinnál, és utánna el is tüntették. Az NXT -ben próbálta magát újjá építeni , új kerakter és néhány kiló izom és ha bár itt sem volt ügyetlen egyszer csak a fő roster helyett a kommentátori szék találta meg. Neki nem jött a második esély mint Corbinnak . Nem sérülés miatt lett kommentátor mint Corey. Majdnem séf lett és amikor már a tányérmosásig csúszott le úgy gondolta jobb hagyni az egészet a francba.
  Cenanának így vagy úgy mindég sikerült elásnia a veszélyt jelentő feltörekvő foatalokat elásnia, és Hogan coming outjából tudjuk ez lehet tudatos stratégia. Érdekes összehasonlítani ezt Punk-kal aki mindenkinek próbált segíteni fejlődni. Feel the difference!
  Sajnálom, hogy nem tudta befutni azt a pályát amire hivatott volt, kívánom neki hogy tudja végre engedni a múltat és Cenát ,lépjen tovább.

  Kedvelés

  1. Lehet utalni Cenat mert sokaig az arcunkba nyomtak de szerintem azert tette ezt rileyval mert igaza volt azert cena megis egy nagy nev a wrestling tortenelemben csak ennyi ido utan csak latta hogy kik azok akik meg erdemlik a pusht es kik azok akik nem. Cirbinnal is csak azt mondta hogy meg nem erdemelte ki a pusht nem azt hogy soha ne kapjon.

   Kedvelés

   1. Attól hogy nagy név ne ő mondja már meg kénye kedve szerint ki maradhat és kinek kell mennie…..nemtudom ebből a cena elásás ügyekből mennyi igaz de tény hogy eléggé gyanúsan hihető mind és több is van szóval….az meg hogy az utolsó egy két évében végre lefeküdt pár embernek az nem nagy teljesítmény hanem kb a minimum minimuma…..

    Kedvelés

    1. Ez ugyan az mint a fociban ha pl a barca le igazol valakit es az mondjuk messinek nem tetszik vagy eladjak vagy meg sem veszik.

     Kedvelés

 2. Azert olyan nagyon nem volt a rangletra tetejen meg olyan nagy pushban sem reszesult nem is igazan ertem miert nem maradt a kommentatori asztalnal es akkor lehet most nem munka nelkuli lenne.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s