RAW Előzetes, november 26. – Kordában tartva

Csípősen hathat a holtszezon szele, mindenesetre a közelgő TLC PPV jegyében zajlanak továbbra is az események. 

Eseménydús héten vagyunk túl, annál is inkább mert a gála egyik top meccse zuhanhat ki a programból, amennyiben Braun Strowman nem tér vissza időben a könyökműtétjéből.

Mi lesz Strowmannel?

A múltkor elszenvedett támadás átmeneti kiírásként szolgált arra az esetre ha nem épül fel időben a mai napra beütemezett műtétjéből. Valljuk meg erre jó esély van, hisz mindössze három hétre vagyunk a PPV-től. Bray Wyatt akár B-terv is lehet, vagyis az ő felbukkanásával is számolni kell.

Célkereszt a bajnok hátán!

Ronda Rouseyt a Survivor Series megpróbáltatásai sem tántoríthatták el attól, hogy harcos bajnokhoz illően kockára tegye a címét. Mondhatni simán verte Mickie Jamest, gondjai azonban máris gyülekezni kezdtek előtte, hisz megjelent a bejáratnál az első számú kihívó és hű fegyverhordozója.

Címmérkőzés élesítve!

Gable és Roode bemákolt győzelme megváltott számukra egy lehetőséget élesben. Ma este tehát a címekért szállhatnak harcba az AoP-vel, akiknek ez lesz az első védési kísérletük azóta, hogy megszerezték a trónt Seth Rollinstól.

Játszmázás!

Dean Ambrose egész éjjel a bolondját járatta Seth Rollinsszal, de az Architect végül csak rátehette a kezét régi-új riválisára. Ambrose egy övön aluli ütéssel menekült a szorult helyzetből, majd Dirty Deedsek sorát zúdította az Interkontinentális bajnokra. Ezúttal is a Lunatic Fringe kénye-kedve szerint alakulnak majd a dolgok? Közben bejelentésre került, hogy Rollins némi kihagyás után Open Challenge-et hirdet a bajnoki címre. Vajon változik valami a pillanatnyi álláshoz képest?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s