CM Punk tisztázta, hogyan is volt ez az állítólagos felkérés az ALL IN-re!

Szeptember 1-én került sor a történelem legnagyobb független pro-wresling rendezvényére, amelyet az ELITE pakolt össze Chicagóban. 

Természetesen CM Punkot is pletykálták végig, annál is inkább mert egy nappal korábban aláírásokat osztogatott a program részeként. Punk végül a közelében se ment az ALL IN-nek, és mint kiderült az arra való felkérése sem egészen úgy volt, mint ahogyan azt Cody Rhodes előadta korábban.

“Hallottam, hogy Cody egy nekem tett ajánlatról beszélt a médiának, de igazság szerint ez nem volt konkrét ajánlat. Az igaz, hogy jelezték nekem, hogy ha akarok bármit, akkor nyitva áll előttem az ajtó. Ez azonban nem tekinthető ajánlatnak!” – árulta el Punk, miközben az MMA Fightingnek nyilatkozott.

Kérdezték őt továbbá arról a promócióról, amelyet a hírek szerint Codyék indítanak majd. Punk elmondta, hogy ha felkérnék, természetesen meghallgatná őket, de a birkózáshoz való visszatérés továbbra sem napirendi pont nála.

Változatlanul edzésben van, a UFC roster aktív tagja, és a kilátások ellenére sem mondott le a folytatásról. Ha hívnák, menne. Nem akar sokat beszélni az előző bunyójáról, mert szerinte az úgy is lejöhet, hogy kifogásokat keres a vereségre – ez pedig nem az ő stílusa. Sok minden van, amit másképp csinálna, de elismeri, hogy aznap este Jackson volt a jobb.

Perpillanat a nem is olyan rég már említett szakkommentálásra készül, és tökéletesen elégedett azzal, amilyen mederben csordogál az élete.

Egy gondolat a(z) “CM Punk tisztázta, hogyan is volt ez az állítólagos felkérés az ALL IN-re!” című bejegyzésnél

  1. Az jön le a nyilatkozataiból, hogy alapvetően nyitott lenne a a pnkrációra ha kapna megfelelően érdekes, konkrétumokat is tartalmazó ajánlatot. Mivel ilyet nem kap nincs napirenden a dolog mert nincs rászorulva, hogy házaljon az ötleteivel. Szerintem nála nem a pénz a lényeg, hanem hogy kiélhesse a kreativitását és megkapja a megfelelő megbecsülést.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s