SmackDown LIVE Előzetes, november 27. – Visszatérők estéje

Itt az idő, hogy a csalódástkeltő RAW-t követően árnyergeljünk a SmackDown érdekeltségeire. 

Top-sztárok térnek ma vissza, hisz AJ Styles mellett Becky Lynch is képviselteti majd magát.

20 év és tovább..!

Jeff Hardy ma éjjel egy igen kerek évfordulót ünnepelhet, hisz immár húsz esztendeje tagja a WWE száguldó cirkuszának. Megannyi siker és bánat jellemezte ezt az időszakot, így hát bizonyára lesz mit mondania a Charismatic Enigmának.

AJ Styles reagál!

Két hete a WWE Univerzum általános döbbenetére verte AJ Stylest a WWE övért Daniel Bryan. A YesMan azóta túlvan egy s máson, szóval Styesnak lesz miről szót ejteni a mai adásban. A Phenomenal One megkapta a visszavágóját a TLC-re, de vajon beéri ennyivel azok után, hogy csúfos véget ért a 371 napos bajnoki futása?

Bajnoki kérdések!

Shinsuke Nakamura, valamint Cesaro és Sheamus új kihívások elé nézhetnek azután, hogy a Survivor Seriesen egyaránt vereséget szenvedtek. Kik következnek a kihívói rangsorokban?

A változás hajnalán?

Shane belengetett retorzióiból első körben semmi nem lett, de vajon mikor szánja rá magát a Commissioner arra, hogy új alapokra helyezze a brand jövőjét? Ne feledjük, a kékek bizonyos szempontból megalázó, 6:0-ás vereséget szenvedtek a Survivor Seriesen!

Maszk kontra Haj?

Ortonnak ez esetben nem volna sok vesztenivalója, mindenesetre viszálya Mysterióval jókora személyes töltetet kapott azáltal, hogy legutóbb leszakította a kis luchador maszkját. Azzal együtt utazik a mai SmackDownra, és bizonyára egy újabb adag kiosztott verés reményében. Megálljt tud-e neki parancsolni Rey?

Becky visszatér!

Két hét távollét után a címvédő SmackDown Women’s Champion is szerencséltet. Egy hete orvosi vizsgálaton esett át, így ma éjjel vélhetően közelebb kerülhetünk a címet illető lényegi kérdések megválaszolásához. Ott lesz-e a TLC-n Becky, és ha igen újra szembenéz-e Charlotte-tal?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s