Kurt Angle idén is beugrós lesz a TLC-n?

Tavalyhoz hasonlóan idén is igénybe veheti a WWE a papíron még mindig General Manager szolgálatait.

Mint arra emlékezhetünk, 2017-ben, Roman Reigns betegségének következtében Kurt Angle pótolta őt a Shieldben egy három a négy elleni TLC-meccsen. Angle akkor győzelemre vezette a megcsonkított formációt, és nem utolsó sorban sallangmentes visszatérést produkált, hisz az volt az első mérkőzése a WWE-ben 2006 óta.

Ugye jelen állás szerint, Braun Strowman minden bizonnyal kihagyni kényszerül a TLC-t, amelyen Baron Corbinnal csatázna. A WWE máris elkezdte átvariálni a terveket, és igyekeznek, hogy 2012-höz hasonlóan jöjjenek ki a dologból. Akkor Ryback és Punk WWE övmeccse maradt el utóbbi sérülése nyomán, és egy 6 Man TLC Tag Team meccsel pótolták a programban keletkezett rést.

A 6 Man TLC Tag Team meccs most is adott lesz, hisz a Corbin-Lashley-McIntyre triónak immár második hete tart az ámokfutása. A kérdés már csak az, hogy milyen csapat áll majd ki velük szemben? Viszonylag nagy a merítési lehetőség, de a Dirty Sheets infomációi szerint Kurt Angle veheti fel a kesztyűt Elias, valamint Finn Bálor mellett.

Pletykaszinten felmerülhet még Bray Wyatt, vagy épp Lars Sullivan neve is.

Angle képbe kerülése nagyon is kézenfekvő volna, hisz egyrészt pár hete McIntyre alázta meg őt, másrészt Corbint illetően ez a PPV a General Manageri jogok megtartásáról szól majd.

2 című bejegyzés “Kurt Angle idén is beugrós lesz a TLC-n?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Vagy láthatunk újra egy csodás nemtudunk mit kezdeni velük vs velük se tudunk mit kezdeni csapat meccset vagy a már egyenesen is alig álló 100 éves robot kurt-öt akcióban…..nemhiába a raw az “”””A”””” show…….a smack kezd nem kicsit elhúzni és remélem ez felnyitja a raw szemét hogy a kreatívoknak bekéne járni dolgoznia…..

    Kedvelik 1 személy

    1. Én azt is bírom ezekben,hogy beraknak egy-két alig mozgó retró sztárt ezekbe a csapatmeccsekbe,akik aztán egész meccsen ott állnak, s a végén pin-elnek egyet és kész. Vicc.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s