Két legyet egy csapásra, avagy be merik tolni az abszolút ALL IN-t?!

A keddi SmackDownnal bezárólag kiderült, hogy még így decemberre is marad egy MOTY-kandidátus meccsünk. 

Becky Lynchnek nem pusztán két kihívóval szemben, hanem egyenesen TLC-szabályrendszerben kell kockára tenni a SmackDown Women’s Championshipet. Charlotte Flair kézbe kapta a lehetőséget, ellenben Asukával, aki a komplett divíziót utasította maga mögé a Triple Threat érdekében.

Ahogy egyik fórumozónk mondta, a kékek ezzel ALL IN-t mondtak, de lesz-e ebből abszolút ALL IN? Kihasználják-e a kínálkozó ziccert, amely perpillanat az egyetlennek tűnik a hosszútávú terveket (?) illetően.

Ahhoz, hogy erről beszéljünk, félre kell tennünk a SkyBet előrevített esélyeit, amelynek értelmében Becky Lynch bajnokként távozik a gáláról.

Viszont, amennyiben tényleg meg akarják lépni a Lynch kontra Rousey csörtét a WrestleMania-ra, mindenképp le kell venniük a címet vasárnaphoz két hétre Beckyről.

A képlet ugye végtelenül egyszerű a párosítás érdekében

Becky veszít, januárban Rumble-t nyer – és mivel ennél fogva választhat -, átmegy a RAW-ra és kihívja Rouseyt, hasonlóan, mint Asuka tette idén fordított szisztémában. Ilyenkor jön persze az üröm az örömben esete, hisz már-már túl szép opció ahhoz, hogy igaz legyen. Márpedig ha Beckyt veszteség nélkül akarják átkonvertálni a RAW Women’s Championship történetébe, ennél a TLC-meccsnél keresve se találnak alkalmasabb környezetet, tekintve, hogy nincs pinfall, vagy feladásra kényszerítés. Az győz, aki a létrán felmászva leakasztja a címet.

Miért is volna ez két legyet egy csapásra?

Gondolhatnánk itt egyrészt arra, hogy Charlotte siker tükrében Champion versus Champion keretek között jöhetne létre a Rousey elleni visszavágó a Rumble-n, hisz bajnoki mivoltuknál fogva a címvédők nem vesznek részt in-ring tekintetben a rendezvényen.

Jóllehet ez már egy egészen más történet, de – másfelől – ha Beckyt kiveszik a SmackDownról, a SmackDown attól még rendelkezhet egy igen erős találkozóval a WrestleMania-ra. Addig kell ütni a vasat amíg meleg, vagyis, simán be lehetne pozícionálni egy visszavágót Charlotte és Asuka között. A különbség annyi volt idénhez képest, hogy Charlotte egyértelmű heelként menne bele a csatába amellett, hogy címvédő.

A SmackDownnak feltétlen reagálnia kell booking szempontból a potenciális és RAW által nyújtott Lynch kontra Rouseyra, és momentán nehéz volna elképzelni versenyképesebb párharcot, mint egy Flair kontra Asuka, amelyben még bőven maradt kakaó.

6 című bejegyzés “Két legyet egy csapásra, avagy be merik tolni az abszolút ALL IN-t?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A survivor series után sokkal valószínűbb, ezt az egészet becky helyett charlotteal fogják megjátszani.

    Kedvelés

    1. Hát én is azt hittem de aztán hogy becky rápromózott a smacken arra hogy charlotte másolja őt sztem ezzel kiderült az hogy valószínű hogy becky uj meno badass karakterét odaadnák charlottenak főleg hogy mostanság becky se hagy szó nélkül semmit meg a közönség is máglyán égetné el a wwe-t meg charlotte-ot is ha Beckyt ezzel a karakterrel és stílussal háttérbe szorítják

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s