Tyson Kidd vállalja a felelősséget a sérülésért, amely véget vetett a karrierjének

Tyson Kidd esete ékes példája lehet annak, hogy egycsapásra mehet tönkre minden egy pro-wrestler karrierjében. 

A többszörös Tag-bajnok szupersztár, még 2015-ben szenvedett súlyos sérülést egy Samoa Joe elleni mérkőzés során. Joe a Muscle Busterrel fejezte be a találkozót, amely mint kiderült Tyson utolsó szereplésévé vált.

“Az az este tipikusan az egyike volt azoknak, amelyeken minden az utolsó pillanatban borul. A program megváltozott, és dark-meccsbe raktak minket Samoa Joe-val. Azelőtt még sosem dolgoztam együtt Joe-val. Nyilván láttam őt birkózni, de pszichikálisan sosem kerültünk kontaktba. Amint talajt fogtunk a Muscle Busterből, a valaha tapasztalt legfehérebb villanás tárult a szemem elé. Arra gondoltam hirtelen, hogy agyrázkódást kaptam, aztán meg arra, hogy minden olyan jól klappolt addig a meccsel, ahhoz képest, hogy a semmiből került terítékre. 

Látva a felvételeket, azt hiszem másokhoz képest rossz pozícióban volt a kezem. A meccs előtt sajnos nem volt módunk részletekbe menő eszmecserét váltani! – véleményezte a múltat Kidd, miközben a SLAM-nek adott interjút.

Joe azóta se nagyon használja a Muscle Bustert, az NXT-ben ugyan alkalmazta, de a Main Rosteren még egyszer sem értékesítette.

Tyson több ízben is elmondta már, hogy a legkevésbé sem hibáztatja kollégáját a történtekért.

Egy gondolat a(z) “Tyson Kidd vállalja a felelősséget a sérülésért, amely véget vetett a karrierjének” című bejegyzésnél

  1. Eszméletlen szomorú eset…nekem mai napig nehéz elfogadnom, hogy Tyson karrierje ennyi volt. Őt bírtam a legjobban a nagy NXT-s négyesből, és ő kaparta ki Cesarot először a posványból. Elnézve ami pedig Joe-val történt azóta, szerintem minden tekintetben jobban jártunk volna, ha inkább nem szerződik le a szervezethez.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s