Seth Rollins bukta volna a címet nem is olyan rég!

Az Architect második Intercontinental Championship-futása a SummerSlam óta tart. 

Bár nem sikerült megközelítenie a szintén idénről származó első uralmát a címmel, Rollins igyekezett harcos bajnok maradni a lehetőségekhez képest. Brooklyn óta mindössze háromszor védte meg a címet – legutóbb múlt hétfőn, Dolph Ziggler ellenében.

Erre a meccsre azonban a legfrissebb értesülések szerint nem került volna sor, legalábbis ha a WWE tartja magát az eredeti elképzelésekhez,amelyek értelmében Dean Ambrose heel turnje egyben Rollins bajnoki vesztét is okozta volna.

Méghozzá Eliasszal szemben.

A WWE ügyeletes vándorzenésze, a 2017-es Main Roster debütálás után fokozatos, szerény tálalás közepette vált a roster (és az adások) egyik legüdébb színfoltjává. Népszerűsége rohamléptékben nőtt, így elkerülhetetlenné vált, hogy face turnt kapjon.

Az Intercontinental Championshipért, korábban két ízben is harcba szállhatott. Tavaly ilyentájt Roman Reigns győzte őt le, idén júniusban pedig Rollins a Money In The Banken.

Elias előtt, a tervek megváltozásától függetlenül is fényes jövő állhat, hisz sokszor bizonyította már, hogy a karaktere mellett a dolgok in-ring részét sem veszi félvállról.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s