Rémálomba illő volt a Young Bucksnak a TNA-vel dolgozni

Az utóbbi években a világ egyik csapatává nőtték ki magukat, de mint sokan másoknak, úgy nekik is voltak viszontagságok a karrierjükben. 

A  Wrestling Perspective podcastben azokról az időkről is beszéltek, amikor a TNA-ben dolgoztak. Karrierjük még eléggé gyerekcipőben járt.

“Szétszedtek minket egyik pillanatról a másikra, szólózni kezdtünk, majd úgy két hónap múlva megint összeraktak, de minden magyarázat nélkül. Ezután levágtuk, hogy egyáltalán nem érdekeljük őket. Eljutottunk arra a pontra is, hogy úgy voltunk vele máshol próbálunk szerencsét és majd visszajövünk, hogy komolyabban vegyenek minket. Akkoriban mondjuk eléggé össze is jött minden, aminek nem kellett volna.

Rossz üzlet volt. Az volt az első szerződés, amelyet aláírtunk. Meg is tanultuk belőle a leckét. Egyébként az első ajánlott szerződésünk volt, szóval csak aláírtuk vakmerő módon, tárgyalás nélkül. Nagyon rossz volt. Alapjáraton fellépéseként kaptuk a bérünket, de mivel volt hogy sokáig csak otthon ültünk booking híján, adott esetekben semmit nem kerestünk hónapokig. 

Volt olyan, hogy Floridába repültettek, de elfelejtettek bookolni a showra és ezért ki sem fizettek. Az, hogy odarepültetnek, már a munka része, nem? Szerintük nem. Csak a tévében töltött idő számít annak. Visszatérő eset volt. 

Ezt követően már vissza sem tértek, hanem a New Japan felé vették az irányt.

A többi már történelem…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s