Tényleg a szervezet legrosszabb RAW adását láthattuk?

A pankráció szerelmeseiként már jó pár dologhoz hozzászoktunk. Idióta gimmick-kek, örült sztorik és néha egy-egy rosszul sikerült összecsapás. De ez sem menti fel a szervezetet a héten leadott Raw adás minősíthetetlensége alól, amire a műsor 25 éves futamideje alatt még nemigen volt példa!

Rengetegen csak úgy emlegetik, mint a valaha leadott legrosszabb Raw adást!

Egyes beszámolok szerint a műsor végeztével az arénában lévő emberek a pénzüket akarták visszakapni. Egy megrögzött rajongó még Milwaukee Wikipedia oldalát is feltörte, majd nemes egyszerűséggel beírta: “A város, ahol a pankráció meghalt!”

Elég jelzésértékűre sikeredett.

Nincsen igazi sztár

A legnagyobb probléma, amivel már évek óta küzd a szervezet, hogy nincsenek igazi húzónevek, igazi sztárok. Ennek igazából az sem tett jót, hogy az elmúlt időkben a Part-Timerekre épített a szervezet, a feltörekvő tehetségeket pedig emiatt háttérbe szorították. Ennek a jelenségnek köszönhető az is, amit hétfőn este a Raw-n kaptunk.

Seth Rollins jelenleg a legnagyobb sztár a műsoron, aki ádáz harcot vív valamikori testvérével Dean Ambrose-szal. Sajnos a szervezeten kívül álló okok miatt Roman Reigns (leukémia), Braun Strowman (könyökműtét), valamint Kevin Owens sem (térdműtét) állnak rendelkezésre.

Van még egy Brock Lesnar, aki nem mellesleg a műsor bajnoka, de 2 havonta van csak jelen.

Mindig ugyan azok a meccsek

Hónapok óta ugyan azokkal a meccsekkel akarja szórakoztatni a nézőit a WWE. Hétfőn este sem maradtunk ismétlés nélkül. Seth Rollins vs. Dolph Ziggler és Baron Corbin vs. Finn Balor, ezeket azért nem nevezhetnénk friss párosításnak. Ahogyan a Revival vs Lucha House Party, vagy az AOP vs Bobby Roode & Chad Gable-t se nagyon. Na és vajon hányszor láthattunk még Lashley vs Elias mérkőzést?

Im ersten Match des Abend traf Bobby Lashley mal wieder auf Elias

Logikátlanság, ameddig a szem ellát.

Igaz, a jó pankrációnak nem kell mindig logikusnak lennie, de ezt a kijelentést a WWE messziről sem érte el.

De mivel ez jelenleg túl sok munka neki egyszerre, ebből kifolyólag a női divízió vezetését Alexa Bliss-re bízza. Innentől kezdve a hölgyekkel csak ő foglalkozik. Oké, semmi gond, érthető lépés.

https://www.wwe.com/f/styles/talent_champion_full/public/2018/11/20181126_raw_corbin_alexa--f364e6f14ebdfa0c3962f544f5f743f8.jpg

Na de a csavar: a kommentátorok végig arról beszélnek, hogy ez majd mekkora problémát fog okozni a rendszerben, hogy teljes befolyása van a nő divízió fölött, de mellette ezen divízió aktív tagja is.

MI VAN? Corbin esetében ez tök normális, de Bliss esetében meg már egy világ dől tőle össze?!

A nagy meglepetés, amin senki nem lepődött meg

A műsor előtt a WWE nagy hangsúlyt fektetett Seth Rollins „Open Challenge“-ére, aminek keretein belül az Intercontinental Tite kerül megvédésre. Sokan már egy debütálásra, NXT-sre dörzsölték a tenyerüket.

Majd megkaptuk a Ziggler vs Rollins mérkőzést, úgy nagyjából… 50. alkalommal. Persze megjegyzendő, hogy még ezzel együtt is – sokadszorra – az adás kiemelkedő pontjává vált.

Toalett humor

A jelenlegi Tag-Team részleg jelenleg kimeríti a tragikomédia fogalmát. De az elmúlt időszakban már olyan mélyre süllyedtek, hogy magunk sem gondoltunk volna. Az AOP vs Sheamus & Cesaro mérkőzésen Drake Maverick egyszerűen a nadrágjába csurgatott.

Ezen a héten pedig az AOP a címeiket Bobby Roode & Chad Gable ellen kényszerült megvédeni. A mérkőzés kellős közepén Maverick fogta Roode köntösét és rápisilt a mellékhelységben.

Hölgyeim, Uraim a WWE poénjai 2018-ban…

Túl sok töltelék meccs

A héten két olyan meccset is kaptunk, amivel egyértelműen az időhúzás volt a célja a WWE-nek. Ember Moon vs. Alicia Fox és Jinder Mahal vs. No Way Jose kerültek a pisiszünet helyére.

Se sztori, se háttér, se érdeklődés a rajongók részéről. Miért is érdekelné a rajongók valami olyasmi, amire a WWE is magasról tojik?

Nia Jax a mikrofonon = Katasztrófa!

Nia Jax pár hét múlva Ronda Rousey-val fog meccselni. Hogy ezt egy kicsit felvezesse, Nia közel 20 percig makogott a ringben, de ez alatt semmit nem mondott. Majd kijelentette, hogy az első összecsapásuk örökre megváltoztatta Rousey életét. Hee, miben, mért is?

Majd amikor Ronda-nak elege lett, egyszer csak megjelent az arénában. És ahelyett, hogy szuper dühös lett volna nevetgélt mint a tejbe tök, és a gyerekek kezeit rázta. Majd amikor bemászott a ringbe kimondhatatlan düh látszódott az arcán. Aha…

Dana Brooke ismét gonosz

A szintén unalmas Sasha Banks, Bayley és Alexa Bliss szegmensbe, szerencsénkre több hölgy is beleavatkozott. Hogy mennyire is volt érdekes a “This is awful” chant a jelenlévők számáról mindet elárul.

De egy megmagyarázhatatlan okból kifolyólag Dana Brooke a gonoszak oldalán küzdött. Nem egészen pontosan egy nappal azután, hogy a Starrcade gálán Sasha-ék mellett. Kutya legyek ha értem.

A jók nem fognak össze
Az egész műsor azzal indult, hogy Corbinék szinte kivégezték Eliast – senki nem érkezett a segítségére.
Majd a műsor azzal fejeződött be, hogy Balor-t brutálisan helyben hagyták – ismét senki nem érkezett a segítségére.
Mi is itt a baj? Strowman és Reigns kiesésével nem maradt több közönség kedvenc. Akik pedig megmaradtak nem segítenek egymásnak.
És ezzel be is fejeződött minden idők legrosszabb Raw adása.
(via)

17 című bejegyzés “Tényleg a szervezet legrosszabb RAW adását láthattuk?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez az írás tele van hülyeségekkel! A kommentátorok felróják, hogy Alexa hogyan lehet egyszerre vezető meg pankrátor, de Corbinnál nem? Mi van? Nincs olyan adás (most sem volt), amikor Cole meg Renee ne akadna ki, hogy egyszerre kettő nem lehet és visszaél a hatalmával, Corey meg a szerepéből kifolyólag védi Corbint. Éppen, hogyan azt mondták, Alexa SEM lehetne egyszerre kettő. Töltelék meccsek mindig voltak, a house showk kb. erről szólnak és semmi fanyalgás. A Rollins meccsen először kiakadsz, hogy már megint az volt, lejjebb, meg, hogy milyen jó volt? Akkor miért baj, ha jó? A pisilős poénnal meg semmi baj. Bepisilt Maverick Show ellen, most meg ÖNIRONIKUS volt, hogy eljött a pisivel. Rousey mosolyog, amíg Niaval nem beszél? Talán, mert csak rá mérges, nem a világra. Egy face nehogy már vicsorogva menjen a ringbe. Egyedül a Bayleys kérdezős rész volt unalmas. Eliast meg Balort már megint Lashleyék ellen mennek és elverik őket? A heelek mindig a közönségkedvenc facekre szálltak rá és verték össze őket, hogy nagyobb legyen a visszavágás, ha a face nyer. Ezt hívják pankrációnak.

  Kedvelés

 2. egy feudban legyen többszöri ővvaltas így nem lesz unalmas az adott story már ezzel a kis ‘aprosaggal’ is nagy változás lenne.

  Kedvelés

 3. A sztárok a többszörös bajnokok, ezt tudomásul kell venni, az IC és US címek aféle előkészítőnek kellene lenniük nem vigaszdínak, mert kevés a presztizsértékük a főövekhez képest. Rolins,Dean, Braun, Bray, Owens, Rusev, Miz, Bálor, Zigler, Cesaro,Joe , Nakamura már rég többszörös bajnokok wwe/universal kellenének, hogy legyenek és akkor magasabb lenne az értékük, valamint a wwe sem keveredne ilyen szituációba mert lemne kihez nyúlni. Ezért nem jó, hogy távol van a főöv (Lesnar) vagy túl sok ideje vam valakin ( AJ és Lesnar), pluszba azokank a karakterét is errodálják vele akik alulmaradnak újr és újra velük szemben.

  Kedvelés

 4. Jó kis írás. Hadd egészítsem ki egypár személyes gondolattal.

  – Az adás PC, a gondolkodás PC, a hóhér PC. Az, hogy bele kell férni egy kvázi 12-es karikába, az önmagában nem probléma. A probléma az, hogy erre ráépül, hogy az égvilágon semmit nem akarnak elmesélni a történetekkel (Dean és Seth kivételével), csak egy végtelen nihilben tengődnek mert éppen valakinek baja van a másikkal, vagy amúgy nincs csak összeugrasztják őket. Ezt pedig kivégzi a tény, hogy nem is mondhatnának semmit, mert a PC fasizmus azon nyomban bekapcsolná a légvédelmi szirénákat, hogy óóó ez túl messzire ment, ilyet nem szabad. Ez a tripla kombó pedig az alapjaiban gátolja meg, hogy bármi történjen.

  – Túlhajszolt pankrátorok. Embertelen ahány meccset le kell tolniuk, sokszor a nem TV-s adások verik a TV-seket. Pedig lassan már a fél roster sérült, vagy legalábbis sérülten dolgozik még mindig. Elképesztő, hogy milyen biztonsági játékot játszanak az élő adásokban, de a kis fellépéseket mindenáron megtartják.

  – Nem az emberhiánnyal van a gond, hanem, hogy a meglévők sem hitelesek. Rosszul felépített meccsek garmadája állandóan, történeti kifutásra teljesen inkonzisztens végeredmények. Idén kimondottan úgy éreztem, hogy a legtöbb meccset az illető csak azért nyerte, hogy váratlant húzzanak, még ha ember nem volt, aki abban a pillanatban őt akarta volna győztesnek.

  – Középtávú booking totális hiánya. Talán most azt mondanám ez a legnagyobb probléma. Mert szegényes alapanyagból is lehet jót főzni….ha nem fél évre előre csinálod meg minden napra. Egyrészt a booking fele minimum időhúzás, teljes érdektelenség és hely per időkitöltés. Épphogy csak holnapra meglegyen az adás valahogy, de aztán ki a francot érdekel amúgy is ez a szar mentalitás. Másrészt pedig, hogy ha van is valami ötletük, azt olyan messzemenőkig el akarják húzni, hogy már harmadúton kiég az egész, és még ha papírra vetve egy egész jó kis történet kerekedne belőle, egyszerűen meg van mondva, hogy ennek Wrestlemaniaig ki kell tartania, hiába az üzemanyag teszem aszt csak két hónap elég. Teljesen azt érzem, hogy vagy csak holnapra, vagy fél évre előre tudnának kitalálni valamit – utóbbit is csak nagyobb gálákra. Vagyis hadd pontosítsak, találjanak ki alapból BÁRMILYEN hosszúságú történetet, az kurvaélet hogy vagy lerendezik egy adáson belül, vagy elhúzzák fél évig abszolúte beleszarva, hogy meddig tervezték eredetileg. Ezzel pedig megint ott vagyunk, hogy még a jó kezdeményezések is nesze neked smark örüljél kitekintésként vannak kezelve valahol a midcardban, vagy kifulladnak teljesen, a rosszakkal meg ugyanezt játsszák.

  Összességbe azt tudnám mondani, hogy minden probléma keresztbe hat a másikra és kölcsönösen akadályozzák azt, hogy bármi érdemi változás történjen. Talán egy kevésbé puha pöcs világban, jobban megbecsült pankrátorokkal, és kompetens írókkal valami változna. De ameddig ez a három nem áll össze, addig értelmetlen lesz belekezdeni csak az egyik javításába.

  Kedvelés

 5. De igazabol egy fontos kerdes mellett elmegyunk a rawnal es az sdnel ugyan az a kreativ csapat vagy rosszul tudom (mert azt tudom hogy az nxtnel masok vannak)
  mert ha ugyan azok a kreativok akkor miert pocsek a raw story es miert kurva jok az sd storyk??????🤔🤔🤔

  Kedvelés

 6. Hat ugy mond rollins mellett drew a legnagyobb sztar meg talan meg dean bar jelenleg meg o is a szurival baszakodott na mindegy a csajoknal 3 nagy nev van sasha, bayle, alexa es mit csinalnak veluk semmit sasha es bayle eggyutt szenved mig blisst egy unalmas semmit mondo storyba raktak bele a tag teameknel a revivalt szopatjak a bohoc trioval az a pusztito aop bol egy rakas szerencsetlenseg lett a tobbiek szora sem erdemesek de igazabol nem is itt van a problema mert most oszinten ha valaki most a wwe univerzum kozul iranyitana a rawot olyan emberekkel mint lashley finn corbin vagy a fent emlitettek kozul egy kegyetlen eros rosteret iranyitana csak nem tudnak veluk mit kezdeni a kreativok.

  Kedvelés

 7. A RAW legnagyobb hiánya az ember hiány a logikátlanság,ahogy a cikkben is van.
  Ha terveznek egy shake up-ot,akkor mindenképpen kellenek a nevek, személy szerint Rusev,Usos,Rey,Sanity akik nagyon kellenének. Rey is miért pont az SD-re került nem értem.
  Brockra ahogy rákerült az öv,azóta csak az összefoglalót olvasom és fogom a fejem,hogy ilyenért képesek az amerikaiak jegyet venni?
  A TT rész vicc,hiteles kihívók nincsenek, az IC öv életben van,universal bajnokunk egy szellem…azt kellene csinálni,mint anno a szupersztárok,hogy nem voltak hajlandóak a ringbe menni,sztrájkoltak a parkolóba,csak most itt a nézőknek kellene ezt csinálniuk,hogy hello Vince nem ér a műsorod semmit.
  Az,meg hogy Corbin a GM…amúgy sem nagy szám az ember,de ezzel a gimmickel mégjobban kenterbe vágták a srácot. Braunt ha megveri ő lesz a végleges GM? Ugyanmár melyik bolygón élünk?
  Alexa meg a női divíziót irányítja? A másik személy,aki akkora hypeot kap a semmire hogy elképesztő,de azért tud a mikrofonnal bánni,talán a legjobban a RAW női divíziójában.
  Egy dolgot kérek: TRIPLE H-et Vince helyére!!!!

  Kedvelés

   1. Mármint Hunteré? Hunternek tudomásom szerint semmi beleszólása nincs abba,hogy a fő Rosterben mi zajlik. Ha jól tudom ő az NXT a 205 live és a UK divíziókért felelős (Ami meg is látszik,az NXT iszonyat jó,a 205 live-ot nagyon megkedveltem,a UK meg hát…remek munka ami ott folyik).

    Kedvelés

  1. Szerintem azok akiket fel soroltal hogy at kene menni rawra azok pont jo helyen vannak az sden es alexa azert kap hypot mert van is miert jo in ring jo mic skill nem ugy mint miss baddas bitch of the planatnek.

   Kedvelés

   1. Alexa in ringje számomra csalódás. Elismerem hogy a mick skillje zseniális,de inringben nálam nem a legmeggyőzőbb. Nem fogom hasonlítani egy Charlottehoz vagy egy Beckyhez,ők teljesen más kategória. De Rousey se az a fogomafejemmikettudtejóIsten. De kinek mi a véleménye,mindenkinek más.,persze,elkell fogandi,engem Alexa nem nyűgöz le,talán mert nálam még mindig Beth a Number One díva.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s