Top sztárokat veszít a ROH 2019-ben!

Az utóbbi néhány évben újra a régi fényében tündökölt a Ring Of Honor, köszönhetően az olyan kulcsfontosságú sztárok szerepeltetésének, mint a Hardyk, a Bucks, Cody Rhodes, vagy épp Kenny Omega.

2019-re azonban új alapokra kerülhet a promóció. A ROH COO-ja, Joe Koff a minap egyértelműesítette, amely tulajdonképp eddig is nyílt titok volt. Cody, Hangman Page, és a Young Bucks sem térnek vissza.

“Nem hiszem, hogy jövőre velünk lesznek, de szerintem ez senkit sem ér váratlanul. Nagyon céltudatosan készülnek valamire.. Mérhetetlenül hálás vagyok Codynak, Mattnek és Nicknek, valamint Page-nek mindazért, amit a szervezetért tettek. Mindig is a családunk részét fogják képezni!” 

A G1 Supercardon – amely ROH és NJPW rendezésű lesz áprilisban -, persze ettől még ugyanúgy érintettek lehetnek, és azok is lesznek!

Néhány hete magunk is beszámoltunk egy vadi-új promóció létrejöttéről. Azóta konkrét nevet is kapott All Elite Wrestling néven. Cody ígérete szerint januárra várható a hivatalos bejelentés, jóllehet nem mondta ki konkrétan, hogy erről van szó. Érdekelt lehet benne Jim Ross és Chris Jericho is, amellett, hogy bizonyára parádés rostert fognak összehozni a biznisz részeként.

Legalább van némi öröm is az ürömben a ROH-nak, hisz a címvédő World Champion, Jay Lethal újabb évekre kötelezte el magát!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s