RAW Előzetes, december 3. – Vele, vagy ellene!

Folytatódik a TLC-re való építkezés, méghozzá a Texam állambeli Houstonból. 

A múlt heti történések elég felejthetőre sikeredtek, de némi vígaszt jelenthet, hogy az év vége sosem szokott sziporkázás jegyében zajlani.

Az új rendfenntartó!

Alexa Bliss készül a visszatérésre ami a birkózást illeti, de közben megkapta az irányítást a női divízió fölött. Első munkanapja nem volt kevésbé részrehajló, mint Corbin dolgai, ugyanis Mickie Jameséket ráuszította az épp kérdésekre válaszoló Sasha Banksre és Bayleyre. A RAW logikáját ismerve ebből tag team meccs lesz ma éjjel – akár úgyis, hogy Ember Moon csatlakozik a létszám kiegyenlítése végett.

Ambrose-nak mondandója van!

A Lunatic Fringe nem volt jelen Milwaukee-ban, de még csak backstage-szinten sem. Szegmense előre felvett volt, viszont már ott előrevetítette, hogy Houstonban a közönség elé járul majd. Rollins mindeközben a címét tette kockára és védte meg Dolph Zigglerrel szemben. Az Architect alighanem törleszteni akar a két hete történtekért, amikor is Ambrose egy övön aluli ütést követően duplán adagolta neki a Dirty Deedset.

Kimaradhatatlan tag-meccs!

 

Tamina és Nia Jax duójának ezúttal a Rousey-Natalya kettőssel kell felvenni a harcot. Nattie legutóbb épp kisegítette volna Rouseyt, amikor is letámadta őt a Riott Squad. Ennél fogva, Rubyék jó eséllyel most is felbukkannak majd.

Sakkban tartva!

Braun Strowman után Eliast és Finn Bálort is alaposan helybenhagyta a frissen alakult trió, Baron Corbin, Bobby Lashley, valamint Drew McIntyre. Corbin a velem, vagy ellenem elvet vallja, és biztos benne, hogy a TLC-t követő ő lesz az állandó General Manager. Igen ám, csakhogy a levesébe még beleköphet az elviekben visszatérő Strowman, akinek továbbra is hivatalos a jelenése a TLC-re. Ha nem lép ringbe, elbukja a Rumble-n esedékes címmeccsét Lesnar ellen, amellett, hogy egyenes úton juttattja Corbint a bársonyszékhez.

Egy gondolat a(z) “RAW Előzetes, december 3. – Vele, vagy ellene!” című bejegyzésnél

  1. Már előzetesen is hányás gyanús megint ez a raw….az összes sztori az kb de ez a natalya ronda még annál is nevetségesebb majdnem annyira mint nia mic skillje…….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s