Junior Dos Santos nem érti mire ez a nagy felhajtás Brock Lesnar kapcsán

A korábbi UFC Heavyweight Champion kifejezte nemtetszését, s egyben értetlenségét a Lesnar-effektus nyomán. 

Brock Lesnar a pletykák szerint 2019-ben ismét belép majd a nyolcszögbe. Junior Dos Santos nem különösebben érti, hogy mire ez a nagy felhajtás Lesnar körül, azt meg mégkevésbé, hogy miért címmeccsben térne vissza.

“Azt értem, hogy Daniel Cormier pénzt akar csinálni. Valamiért az emberek látni akarják őket, így perkálni fognak, ez pedig természetesen a UFC-t is érdekli. Valamilyen úton-módon, Brock Lesnar nézőcsalogatólag hat. Látni akarják, amint bunyózik. De nem értem miért. Miért? Mert nagydarab és hülyeségeket dumál? Szerintem ennek nincs értelme, annak meg pláne nem, hogy címmeccset kapjon. Nem érdemli meg, hisz még csak szériája sincs hozzá. Parkolópályán van, de nem önszántából, hanem mert a USADA odarakta őt. Erre visszajön, és megy a címért. Ha az MMA igazi sportnak számít, ennek véleményem szerint nincs semmi rációja. De mint mondtam, meg kell adni az embereknek ha ezt akarják látni!” – ecsetelte múlt hétvégi győzelmét követően.

Dos Santos és Lesnar egyébként találkoztak volna annak idején az Ultimate Fighter tizenharmadik évadának végeztével, de Lesnar egészségügyi állapota nem tette lehetővé a harcot.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s