SmackDown LIVE Előzetes, december 4. – Bryan a Miz TV-ben!

Mozgalmas nap elé néznek a WWE szupersztárjai, főként a SmackDownosok, hisz az adás előtt még várni fog rájuk a Tribute To The Troops jegyében zajló program. 

Ezt követően jelentkezik majd a kékek legfrissebb epizódja, amely kis túlzással máris jobb, mint mostanában a RAW.

Sokadszor is egy az egyben!

Jeff Hardy ismét szembekerül Randy Ortonnal. Orton az elmúlt hetekben Mysteriót gyötörte, Hardy pedig minthogyha Joe-val kezdene viszályba. Az említettek felbukkanása, akkor még tag-meccshez is vezethet a jó öreg Teddy tiszteletére.

Triple Threat a Triple Threat előtt!

Cesarónak és Sheamusnek dupla fenyegetettséggel kell számolni a TLC-re, hisz az Uso-ikrek mellett a New Day is kvalifikált a címmeccsbe. Ma este Jey, Cesaro, valamint Woods bizonyíthat egymással szemben.

Bryan a Miz TV-ben!

Pikáns szegmensnek ígérkezik ez, hisz első ízben találkoznak tévés adáson azóta, hogy Bryant heel turt véve megszerezte a címet. Félretéve picit AJ Styles várható megjelenését, kíváncsian várhatjuk mikent mond majd Miz, hisz azért ne feledjük: a közelmúltban többször is felülmúlta Bryant. Mennyire tulajdonítja majd a saját érdemének Bryan pálfordulását?!

Papírmunka!

Azok után, hogy Asuka beharcolta magát a SmackDown Women’s címmeccsbe Charlotte Flair és Becky Lynch mellé – ma este a három hölgy egy kis papírmunkát hivatott letudni a kötelező érdekében. Elszabadulnak majd az indulatok?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s