Chris Jericho visszavonultatja a méltán híres listát

Bő két éve lépett színre, ezt követően pedig hónapokon át aranyozta be a hétfő estéket. 

Chris Jericho sokadvirgzásában nem kis szerepe van a szóban forgó paksamétának, ugyanis általa lett minden addiginál overebb a veterán klasszis.

Chris 2016 elején tért vissza a WWE-be, és alapjáraton csak a WrestleMania 32-ig akart dolgozni. Végül úgy döntött marad, innentől pedig hónapról-hónapra ténykedett. Nyáron valami egészen újba fogott, comedy-karaktere pedig szép lassan az egyik, ha nem legüdébb színfoltjává vált a rosternak.

2016 szeptemberében aztán elérkezett a nagy nap. Chris fogott egy mappát és egy papírt, amelyre a Mick Foleyval kapcsolatos ellenvetéseit rögzítette. A folyamat csakhamar megbukott jelenében, ugyanis a szegmensbe avatkozó összes szupersztárt (akarom mondani Stupid Idiot-ot) felírta a listára. Ettől kezdve nem volt megállás.

Jericho mesterien aratta le a gimmick gyümölcseit. 2017 májusában, a WWE-ből távozva csúcsrajáratta a FOZZY-t, októberben pedig leszerződött a New Japan Wrestlinghez. Idén januárban Kenny Omegával meccselt, majd júniusban IWGP Intercontinental Champion vált belőle Tetsuya Naito legyőzésével. Egyfajta hab volt a tortán, hogy októberben megrendezte a Cruise Of Jericho zenés-bulis-birkózós eseményt, amelyre egy luxushajón került sor.

Chris nemrég Drew Dalbyval beszélgetett, többek között arról, hogy mi várhat rá a jövőben.

“Nem tudom mihez kezdek majd. Van még néhány kötelezettségem, de januártól három-négy hónapon át teljesen szabad vagyok. Zajlottak egyeztetések itt-ott, de semmi nincsen kőbe vésve. 

Ami az Impact Wrestlinget illeti, Torontóban találkoztam az illetékesekkel. Volna jónéhány nagyszerű meccslehetőségem ott, mint ahogyan japánban is akadna még pár ínyemre való összecsapás. A WWE az WWE. 20 éves történelmem van ott, szóval akár holnap besétálhatnék a kapun, és tehetném a dolgom annak érdekében, hogy reakciót váltsak ki. 

Amit viszont biztosra tudok, hogy nem lesz többé listázás. Annak vége! Egyszerűen nem látom már értelmét!”

Jericho legközelebb a januári Wrestle Kingdomon birkózik majd, és teszi kockára címét Tetsuya Naitóval szemben.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s