Finn Bálor életreszóló leckét adott Becky Lynchnek

Bizonyára sokan tudjátok, hogy régebben Finn Bálor edzette Becky Lynchet annak érdekében, hogy pro-wrestler válhasson belőle. 

Miközben az Asbury Park Press-nek adott interjút, Becky a régi szép időkről is megemlékezett, és elárulta, hogy miben okította őt honfitársa.

“Tudod, hogy mit tanított nekem Finn annak idején? Azt mondta, ha valaki szól, hogy esik az eső, menjek ki és győződjek meg róla magam.

Mindig is tökéletesnek véltem ezt az egész ‘Soha ne bízz senkiben!’ szemléletet. Úgy vélem megtanultam ezt, és mostanság láthatjátok is, amint kamatoztatom a tévében. 

Ami még nagyszerű volt Finn kapcsán, az a hihetetlen elkötelezettsége és munkamorálja. Minden diákját magával ragadta, hisz mindannyian el akartuk sajátítani, és a legjobbak akartunk lenni. Felnéztem rá, bálványoztam, s reméltem, hogy egy nap majd én is ki tudom hozni magamból. És lám-lám, itt vagyunk!” – zárta gondolatait a címvédő SmackDown Women’s Champion.

 

4 című bejegyzés “Finn Bálor életreszóló leckét adott Becky Lynchnek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Vicces hogy jelenleg sokkal overebb mint a “mestere”…..mondjuk nem finn hibája hogy ennyire lennt van hanem a gyatra kreatív csapaté

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s