Néhány valószínű, illetve kevésbé valószínű meccs a WrestleMania 35-re

Előreláthatóan hatalmas lesz a tülekedés a legfontosabb pozíciókért, ami a WrestleMania-t illeti 2019-ben. A WWE legrangosabb éves eseményét, öt év után rendezik majd ismét a New York-i Metlife stadionban. 

Lássunk néhány valószínű, illetve kevésbé valószínű találkozót, amely létrejöhet április 7-én.

RAW

John Cena vs. The Undertaker 

Cena heteken át próbálta kiugrasztani a nyulat a bokorból, mégsem sikerült neki az utolsó pillanatig. Akkor azonban egy igencsak dühös és mindenre elszánt Undertakerrel hozta őt össze a sors. A DeadMan nemes egyszerűséggel lesquasholta Cenát. Eddig nem volt utóhatása a történteknek. Cena kétszer lépett a WWE ringjébe azóta, ám érdemben és sztori szinten majd csak január 7-én kapcsolódik be. Vajon kihívja egy visszavágóra Takert? Karriert a karrierért?

Ronda Rousey (c) vs. Becky Lynch – RAW Women’s Championship

A flagship show címvédőjének 50-50% a Mánia-meccse, hisz ha nem Becky, akkor Charlotte, vagy valamilyen szövevényes módon Triple Threat ebben a felállásban. Jelen állás szerint Becky Lynch erősen a ziccer kategóriáját képezi, tekintve, hogy nincs nála overebb sztár a női divízióban. A SummerSlam óta egyértelműen a szervezet legfelkapottabb sztárja, és nagyon úgy tűnik, hogy alaptalannak bizonyul Vince McMahon abbéli érzete, hogy Lynch nem marad over a Mánia-szezonig. Amennyiben elveszíti a SmackDown címét a TLC-n, már csak a Rumble-t kell megnyernie ahhoz, hogy szembekerüljön Rouseyval és bepótolják azt, amely a Survivor Seriesen elmaradt. A párosítás kapcsán mindenképp érdemes hangsúlyozni, hogy több mint valószínűleg ez volna a gála főeseménye – egyúttal persze a WrestleMania történetének első női érdekeltségű főeseménye.

Dean Ambrose (c) vs. Finn Bálor – Intercontinental Championship 

Jóval ingoványosabb talajra tévedünk ez esetben, hisz egyelőre Ambrose annak is csak a kapujában van, hogy Interkontinentális bajnok legyen. Az sem biztos, hogy majdanra egy az egy elleni ütközetet szán a cég ebbe a pozícióba. 2016 után akár újfent könnyedén lehet egy többszemélyes létrás meccs a címért – megoldván ezzel azt, hogy a Zigglerhez, Eliashoz hasonló arcok is komolyabb szerephez jussanak. Szigorúan high-profile mérkőzésnél maradva azonban, kitűnő választás lehetne a Lunatic Fringe és a Demon találkozója. MAKE BALOR GREAT AGAIN!

Drew McIntyre vs. Braun Strowman 

Ez a vonal nagyon gyorsan és drasztikusan lett elvágva azok után, hogy Roman Reigns kiesése alapjaiban változtatta meg a RAW menetét. McIntyre és Strowman ellentéte nem tudott úgy igazán pattanásig feszülni, mindazonáltal a WrestleMania-nál keresve se találhatnánk alkalmasabb helyet. McIntyre-t megilleti a high-profile meccs, ugyanakkor – személyes véleményem szerint – az nem, hogy Brock Lesnar kihívója legyen New Yorkban. Az egykori Chosen One visszatérése utáni időszak persze megsüvegelendő, de nem helyezhető kontrasztba egynémelyik olyan szupersztárral, aki évek óta – ráadásul konstans módon – teper a cégnél, például egy ilyen lehetőségért, amelyet a Lesnar elleni csörte kínál. Drewt a hétfői veresége sem fogja távoltartani a main eventtől, és a Mánia után új kapuk nyílhatnak meg előtte; akár a SmackDownon is.

Baron Corbin vs. Kurt Angle 

Ha elveszíti a hatalmát jövő vasárnap, ha nem, Corbin és Angle összecsapása azóta érik, hogy a Lone Wolf megérkezett a flagship showra. Talán kézenfekvő is volna, hogy megütközzenek a WrestleMania-n, ha másért nem is, de legalább a sérelmek rendezése végett.

Sasha Banks & Bayley vs. Trish Stratus & Lita – Women’s Tag Team Championship 

Tag Team címek ide vagy oda, maga a meccs jó eséllyel be fog következni. Sasha-t és Bayleyt nincs értelme szétszedni a Mániáig, Trishék pedig elviekben visszatérnek januártól és változatlanul tag teamben képzelik el a folytatást. Az Evolution PPV után szerepelhettek egymás oldalán, de vajon mire mennének egymás ellen?  Múlt kontra Jelen!

Triple H vs. Batista 

A legnagyobb jóindulattal felvázolhatjuk őket, bár nagy kérdés, hogy Triple H vissza tud-e térni a tricepsz-sérüléséből. Éppen-éppen lehet, így talán nem is erőltetik majd. Pedig amúgy majdhogynem fix, hogy összecsaptak volna – a SmackDown ezredik adásán volt is rá utalás. Batista évek óta hajtja ezt a viszályt, mint mondta ennek következtében akar visszavonulni.

Brock Lesnar (c) vs. Seth Rollins – Universal Championship 

“Megjártam már Suplex Cityt, és nem félek visszatérni!” – mondta tavaly Seth, miután célkeresztbe vette Lesnart. Meg ugyan nem kapta, de ha rajta múlna már holnap összecsapna a Beasttel. Roman Reigns kiesésével nem pusztán a RAW-t, de az egész WWE-t is a vállára vette az Architect. 2015-ben találkozott először és mindmáig utoljára egy az egyben Lesnarral. Megvédte ellene a világbajnoki címet, jóllehet igen egyoldalú volt a párharc – köszönhetően Seth akkori karakterének. A babyface Rollins azonban abszolút money lehetne Lesnar ellenében. Ahhoz, hogy összejöjjön a visszavágó, Rollinsnak először is el kell veszíteni záros határidőn belül az Interkontinentális övet, majd megnyerni a Rumble-t, amellyel kihívói jogot szerezhet a Universal címre. Az elmúlt két évben a SmackDown vitte a Rumble-t, így jövőre talán a RAW kapja majd, míg a Chamberen a SmackDown szerezhet kvalifikációt egy WWE övmeccsre. Mondjuk éppenséggel az sem elképzelhetetlen, hogy Rollins Interkontinentális bajnokként nyer Rumble-t, és Lesnar távollétében az Interkontinentális övért megy majd az egyik Chamber-meccs.

SmackDown LIVE 

Asuka (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Women’s Championship 

Idei mérkőzésüket aligha kell sokaknak bemutatni. Asuka Rumble-t nyert, majd veretlenségét kockára téve kihívta a Queent a SmackDown női címéért. Általános meglepetésre alulmaradt, ezután pedig kisebb mélyrepülésbe kezdett. Mi lehetne méltóbb, mint visszavágni annak, aki közvetve a mélyrepülést okozta?! A heti SmackDownon voltak arra utaló jelek, hogy lehet a dologból valami. Kedden össze fognak csapni, de ettől még a Mániára is bőven maradhat tartalék. Valamelyikük bajnoki sikere a TLC-n könnyen jelentheti az első lépést annak érdekében, hogy visszavágózzanak a Metlife-ban.

Randy Orton vs. AJ Styles 

AJ Styles szintentartásához tökéletesen passzolhat Randy Orton, ráadásul még nem feudoltak egymással a WWE-ben. Eddig egyszer találkoztak, még 2017 elején, amikor is Orton a WrestleMania-címmeccsért verte Stylest. Akkor fordított volt a szereposztás, Orton volt a face, Styles pedig a heel. Aligha akadna nagyobb meccsopciója Stylesnak, mint Orton, hisz azt azért továbbra is nehezen hisszük, hogy Michaelst képbe fogják hozni. Ortonnak se nagyon maradna más, a jelenlegi pushához high-profile meccs dukál, és a cím híján ezt csak Styles adhatja meg neki.

The Miz vs. Shane McMahon 

A Miz és Shane között szövődő szál akár a WrestleMania-ra is vezethet, így Miz lehet az a babyface, akivel szemben O-Mac majdani heel karaktere ütközik. Előbb-utóbb – ha megmaradnak a pletykált terveknél – Shane heel turnt fog kapni, és mivel Miz van a leggyakrabban a közelében, nehéz volna mást mondani, akin az egész csattanhat. Ráadásul, a Survivor Seriesen vastagon benne volt a Moneymaker keze abban, hogy Shane-re méretes zakót szabtak.

Daniel Bryan (c) vs. Rey Mysterio – Hair versus Mask, WWE Championship 

Az egyik, ha nem legelvetemültebb az összes felsorolt közül – dehát még ez sem meríti ki a kevésbé valószínű kategóriáját. Bryan mostani karakteréhez kitűnően illeszkedne egy Haj kontra Maszk meccs, amelyhez éppenséggel kedve is volna, ugyanis korábban elmondta, hogy ha a WWE nem tisztázta volna akkor előbb-utóbb Mexikóban kötött volna ki egy ilyen mérkőzés kedvéért. Alapjáraton Dream Match ez, és mivel Mysterio két évre írt alá, bőven benne lehet számára egy bajnoki futás a pakliban.

4 című bejegyzés “Néhány valószínű, illetve kevésbé valószínű meccs a WrestleMania 35-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A kurt vs corbin és a mit vs shane nem mánia szint….plusz miz többre hivatott….inkább vegye el nakamuratol az övet (tudom nem nakamura hibája hogy nincs és unalmas bajnok) de miz újra presztízst adhatna az us övnek

    Kedvelés

  2. Istenem mit akarnak még szerencsétlen takertől?
    Minden egyes szerepléssel tovább rombolják a hírnevét.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s