Változtak John Cena visszatérésének a körülményei

A tizenhatszoros villágbajnok immár jópár napja hazai földön tartozik, ám a WWE-s visszatérése előtt még gőzerővel kell promótálnia a december 20-án mozikba kerülő Űrdongót. 

Cena, jó szokásához híven zsinórban harmadik éve, hogy a karácsonyi MSG-shown tér vissza a WWE kötelékébe. Ezen az estén, idén Finn Bálor lett volna a csapattársa egy Dolph Ziggler és Drew McIntyre elleni mérkőzésen, de közben azért változott egy s más.

McIntyre és Ziggler feloszlott, Bálorral pedig történt valami. Hogy mi azt nem tudni pontosan, mindenesetre az egykori Universal Champion idő előtt hagyta ott társait a dél-amerikai turnén. Finn csak az első estét teljesítette Santiagóban. Gyaníthatóan nem ez áll főként annak a hátterében, hogy megváltoztak Cena visszatérésének a körülményei.

A Madison Square Garden, most már csak, mint Cena visszatérésének színtereként hivatkozik az estére. Nem tudni, hogy miben lesz majd érdekelt a Franchise Player, de talán az egy nappal később esedékes Miz TV szegmensét és Miz elleni meccsét hozzák előrébb.

Cena január 7-én a RAW-n lesz látható legközelebb tévés adáson. 2018-ban a WrestleMania-szezon után mindössze két ízben, a Greatest Royal Rumble-n és a Super Show-Downon lépett ringbe. Évének nagyrészét filmforgatások tették ki.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s