John Cena a heel turn gondolatáról, Roman Reignsről, valamint a part-timerségről

John Cena meglehetősen konstans módon hozza a szuperhős babyface szerepét, amely több mint tizenöt éve kíséri már a WWE-s karrierjét. 

Számtalanszor vetődött fel a gondolata annak, hogy heel turnt vesz, ám ez nem olyasmi, mint a part-timerség, amelytől pár éve még nagyon magabiztosan határolódott el. Aztán láss csodát, 2018-ban minden eddiginél kevesebbet láttuk őt. Nem is restelkednek a rajongók a szemére vetni, hisz annak idején részben ezzel támadta a vele szemben visszatérő Hollywood-i pénzmágnest, Dwayne Johnsont.

“Vannak bennem olyan kreatív érzetek, amelyek tükrében szíves-örömest volnék rosszfiú a WWE-ben. De ez nem fog bekövetkezni, mert nem ez a munkám. Sokkal inkább az, hogy magamat adjam!”

Kitért Roman Reignsre is, aki másfél hónapja jelentette be a nagyközönségnek, hogy kiújult nála a leukémiás betegsége. Cena tudatta, hogy még aznap üzent kollégájának.

“Írtam neki a bejelentés napján, hogy tudja igazán jó kezekben van. Egy nagyon exkluzív testvériesség tagja a WWE-ben. Szeretjük őt azért amit tesz, és tiszteljük amiért szem előtt tartja az egészséget, amely ugye az első és legfontosabb. Mondtam neki, hogy ha bármiben szüksége van rám, tudja hol talál. Ismerem Joe-t, mérhetetlenül kemény srác, és nem hinném, hogy valaha is rámutalná magát, de ha mégis kapni fogok egy üzenetet, amelyben a segítségemet kéri bármiben – kész leszek a rendelkezésére állni.”

Kiderült továbbá, hogy 2012 óta Cena bizony átértékelte a kritikákat, amelyeket Dwayne Johnsonnal szemben fogalmazott meg.

“Sokkal tartozom Dwaynnek, mind a WWE-ben elvégzett munkámért, mind pedig a filmvásznon nyújtott alakításokért. Dwayne mindig egyenes és őszinte, tévén belül és kívül egyaránt. Remek kapcsolatot ápolunk, és el is mondtam neki, hogy sajnálom. Híján voltam a tények ismeretének, és tévedtem. Szóval ha most bárki a szememre veti, hogy part-timer vagyok és Hollywoodban mozgok, azt mondom maximálisan igaza van. De ha nem látják át, hogy miért csinálom ezeket a filmeket, nem is várom el, hogy változzon a véleményük!” – ecsetelte Cena, miközben az Űrdongót promótálta Chris Van Vliet műsorában.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s