RAW Előzetes, december 10. – Hat napra a TLC-től!

Jönnek a vasárnapi gálát megelőző utolsó simítások a flagship show legjobbjaitól. 

Mostanában elég döcögős a RAW szekere, így aligha számíthatunk rá, hogy épp ma éjjel váltják majd meg a világot. A főbb vonalak adottak, szóval már csak az vet fel kérdést, hogy egyes mérkőzésekhez párosul-e valamilyen kikötés.

Konferencia!

Jobb híján ennek nevezte el Alexa Blisst azt a szegmenst, amelyben a RAW Women’s Champion “Rowdy” Ronda Rousey, valamint kihívója, Nia Jax kerül majd szembe. Válogatott kérdéseket fognak megválaszolni a hölgyek, miközben erősen benne lesz a pakliban, hogy elszabadulnak az indulatok.

Újonc a sporik között!

Heath Slater a Rhyno felett aratott győzelemmel megtarthatta az állását, ám rögtön tudatta vele Corbin, hogy a jövőben nem előadóként, hanem bíróként számol majd a branden. Slatert meglepte a hírt, de bizonyára megpróbálja majd kihozni magából a maximumot. Ki tudja, talán ő vezényelheti vasárnap a GM-jelölt csatáját Braun Strowman ellen..

A megsebzett Psychopath!

Drew McIntyre-re rájárt a rúd legutóbb, hisz Finn Bálor magánckióját követően elszenvedte az első vereségét – amelyet ráadásul helyből a volt partnere, Dolph Ziggler mért rá. Drew nem hagyta annyiban a dolgot, és első körben a TLC-ellenfelén, Báloron vezette le a dühét. Bizonyára Zigglerrel is hasonló tervei vannak, de várnia kell a PPV utánig. Vagy mégsem?!

Tables-meccs!

A Riott Squad egy asztalra vágta Natalya-t múlt héten, így egyenes út vezetett a Tables-meccsig, amely majd Nattie és Ruby között zajlik a TLC-n. Sikerül törleszteni a rutinos kanadai szupersztárnak, vagy a Squad továbbra is nyomást gyakorol majd rá?

Ambrose kezében a gyeplő!

És egyelőre nem is ereszti. Immár sokadszor mattolta Seth Rollinst, aki tartósan ezúttal sem volt képes ostrom alá helyezni a Lunatic Fringe-et. Ambrose mesterien férkőzött Rollins bőre alá, de tudja-e tartani a szintet a TLC-ig, ahol már a címet is megkaparinthatja adott esetben?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s