Renee Young örökös problémája a mikrofonokkal

Mint sok más helyen, úgy a WWE-ben is bőven akadnak többen ugyanarra a munkakörre, s használják időről-időre ugyanazokat a kellékeket. 

Mint például a mikrofonokat, amelyek ennek következében nem tartoznak épp a leghigénikusabb kategóriába. Renee Youngnak rendre kényelmetlenségét is okoznak a különféle szituációk, dehát nincs mit tenni, ilyen a cirkusz menete.

“Általában olyan Britney Spearsesen viselem a fejhallgatómat. Elég közel van a számhoz, és mivel nem szeretem így, rendre igazítanom kell rajta. Azután viszont jön a reklámszünet, amely alatt odarohan az egyik stábtag és ő is igazít rajta. Ez valódi problémát vet fel. 

Ott vannak Mixed Match Challenge-ek, amelyre gyorsan kell szedelőzködni a SmackDown után, szóval fogom Byron Saxton fülesét – amelyről azt mondták nekem előljáróban, hogy izzadt lesz, de szerencsére nem az, úgyhogy köszi Byron. 

Nincs idő arra, hogy tisztogasd az eszközöket. Fel kell kapni és tenni a dolgod, mert idő van. 

Amikor backstage-interjút csinálok vagy hasonló, az összes mikrofon olyan szagot áraszt, mintha az emberek a legmélyebb, legsötétebb titkaikat osztották volna meg velük. Elég undorító. Folyamatosan azon vagyok, hogy jobb legyen, alakítgatom, de egyedül én sem válthatom meg a világot!” – árulta el Renee a Regular Girlsnek.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s