Erősődik az All Elite Wrestling realitása: Codyék a New Japanből is kiszállnak?

2019 egyik legnagyobb pillanata a szakában alighanem az ELITE-hez lesz köthető, amikor is minden bizonnyal egy vadi-új pro wrestling szervezetet alapítanak majd. 

A New Japan hivatalosan is hozzáadta a Young Bucksot a Wrestle Kingdom 13-n megrendezésre kerülő IWGP Heavyweight Tag Team Championship meccshez, amely immár Triple Threatként funkcionál.

A lépés megosztotta a rajongókat, ugyanis a Bucks nem képviseltette magát a World Tag League idei kiírásában – ellenben Sanadával és Evillel, akik végső győzelmük fejében szereztek kvalifikációt a bajnokok, Loa és Tanga ellenében.

“Csak a tisztánlátás kedvéért. Nem a mi hibánk ha különösebb értelem nélkül kerülünk be egy tag team címmeccsbe, ugyanis mi csak a dolgunkat próbáljuk végezni azáltal, hogy a meccseinkből a valaha látott legjobbat kreáljuk számotokra. Inkább élvezzétek, amíg itt vagyunk. Nem sok időnk maradt már hátra!” – üzente az elégedetlenkedőknek Nick.

A Young Bucks jövő év elejétől szabadúszó státuszba kerül. Ugyebár a Bullet Clubból kiváltak, mint ahogyan Cody, Marty Scrull, Hangman Page, valamint Kenny Omega is.

Bejegyeztették az új promócióhoz szükséges védjegyeket, és várnak.. várnak, hogy aztán robbanthassanak.

De, ezek szerint a New Japanben is véget érhet a történetük, csakúgy, mint a Ring of Honorban, amelynél most pénteken szerepelnek utoljára.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s