“Eltelt 30 év, és még mindig nem tudom, hogy miért alkalmaznak!” – Shawn Michaels

A többség valószínűleg ugyanarra az álláspontra helyezkedne a miértek kapcsán. 

Shawn Michaels egyöntetűleg úgy van elkönyvelve, mint a történelem egyik legnagyobbja. Nyolc éve akasztotta szögre a csizmáit, de az idei Crown Jewelen mégis visszaszállt a körforgásba egy néhány hetes hakni kedvéért.

“Az én szemszögemből, az, hogy benyomással, vagy ráhatással vagyok bárkinek a karrierjére – az nem valami egészséges dolog. Eltelt 30 év, de még mindig nincs halvány fogalmam sem arról, miért alkalmaz engem a cég, vagy hogy miért hagyják, hogy tanítsam a fiatalokat. Nyilvánvaló, hogy ez a bizniszt illetően sehogyan sem bír jótékony hatással. Mindegyiküket hihetetlen rossz befolyás keríti a hatalmába – és mindez jórészt miattam. 

Mindig sokat agyaltam rajta ennyi bizniszben eltöltött év után, hogy mégis mihez fogok kezdeni ha vége? Elvégre, soha nem volt rendes munkám, soha nem dolgoztam végig egyetlen napot sem, mint más emberek. Aztán megkaptam ezt a munkát a Performance Centerben, és végső soron tiszta sor, hogy még mindig nem sikerült felnőnöm hozzá! – mesélte Michaels az ESPN-nek adott interjújában.

A következő kérdés meggátolta, hogy a szóban forgó interjú totális komolytalanságba fulladjon. Michaelst a WWE jövőjéről kérdezték, s ezen a ponton már lényegesen értékelhetőbb szavak hagyták el a száját.

“Első kézből tudom, hogy mi veterán arcok mindig meg vagyunk kérve arra, hogy csináljunk dolgokat. Én azonban tényleg egyike vagyok azoknak, akik azt szeretnék, hogy a fiatalok kerüljenek a reflektorfénybe. Izgatott vagyok a jövőt illetően, és azt akarom, hogy ennek megfelelő lépések következzenek be!”

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s