“Mindenki az általam gyújtott tűz mellett melegedik!” – Becky Lynch

A címvédő SmackDown Women’s Champion csúcstámadásában központi szerepet játszott az idei SummerSlam, ahol aktuális mérkőzésük végén megtámadta Charlotte Flairt. 

Becky azóta is ezer fokon izzik, majdhogynem rendíthetetlen, népszerűbb mint valaha, ráadásul úton-útfélen osztja a szembejövöket.

Mindeközben azonban sérelmezi, hogy még mindig nem kapja meg az őt illető elismerést.

“Megérkezek a SmackDownra keddenként, látom a posztereket, amelyeken változatlanul csak Charlotte virít. Mondom magamban: ‘Atyavilág! Nem számít mennyi minden változik, ők mégis ugyanazok maradnak. Én vagyok a bajnok, de nem szerepelek a plakátokon. 

Még mindig nem én vagyok a szervezet arca, dacára a hírverésnek, amelyet magam körül csaptam. Nem én vagyok a kiválasztott, de ez rendben is van. Részemről ez csak olaj a tűzre. 

A tűzre, amelyet én gyújtottam, és amely mellett a többiek melegednek, miközben arról diskurálnak hogyan földeltem el őket a Twitteren, vagy mondtam róluk ezt és azt. A helyzet az, hogy én csak az igazat beszélem. Panaszkodnak arról, hogy nem léphettem ringbe egy ideig, dehát elég alattomos módon mostak be nekem, ugye? Nem voltam képes arra, amit a leginkább imádok, nevezetesen, hogy harcoljak minden áldott este. 

Szóval mit tehetek ennek tükrében? A szokásosnál kicsit többet jártatom a számat az interneten, és odáig vagyok érte, hisz mindenkit lázban tart!” – véleményezett Edge és Christian podastjében az Irish Lass Kicker.

Nia Jax ütésének következtében ki kellett hagynia a Survivor Seriest, de két héttel ezelőtt megkapta a visszatéréshez szükséges orvosi engedélyt. Legutóbb a Tribute To The Troopson birkózott, de bizonyára ez sem lesz probléma számára, amikor is vasárnap este a cég történetének legelső női TLC-meccsén teszi majd kockára címét Charlotte és Asuka ellenében.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s