Cody Rhodes nem akar birkózni a G1 Supercardon

A New Japan és a ROH közös rendezésű nagyszabású gálájára a WrestleMania-hétvégén kerül sor, egész pontosan a Hall of Fame ceremóniával párhuzamosan. 

Cody szereplésére bizonyára sokan számítottak előzetesen, ám a címvédő IWGP US Heavyweight Champion a jelek szerint nem óhajt ringbe lépni a Madison Square Gardenben ilyen körülmények között.

“Követelne tőlem egyet s mást, hogy birkózzak a Gardenben. Jónéhány nagyszerű pillanatom volt ott, kezdve a Survivor Series-zel, a Rumble-debütálásomon át, egészen a Moonsaultig, amelyet Cesaróra ugrottam a ketrecről. 

Nagy tisztelettel bírok COO Joe Koff és GM Greg Gilleland iránt, de nem tudom elképzelni, hogy képviseltessem magam ezen a shown. Két Supercarddal, és egy majdhogynem törött háttal a Kenny elleni meccsemről – azt kell mondanom: tény, hogy az emberek a WWE miatt jönnek ekkor a városba. 

Ha egy másik hétvégén volna, sokkal inkább hajlanék a szereplésre. De tíz Mánia-hétvégét letudva náluk, plusz kettőt a ROH-val, inkább a WWE-ben szereplő srácokra hagyom ezt az egészet!” – árulta el a Sports Illustratednek.

Cody elmondása szerint a WWE néhány hete megkereste, ő azonban nemet mondott az ajánlatukra – amely mint utólag kiderült nem volt main event kaliberű.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s