Finn Bálor annak idején sorra utasította el a WWE-s szerződéseket

A közkedvelt ír szupersztár még 2014-ben írt alá a WWE-vel, amelyen belül az NXT-ben kezdte meg munkásságát. 

Bálor csakhamar a brand egyik fő arcává vált. Később elhódította a bajnoki címet, amely kapcsán mind a mai napig ő leghosszabban regnáló NXT Champion. 2016 nyarán került fel a Main Rosterre, ahol egy szuperpush keretein belül megszerezte a debütáló Universal Championshipet.

Vállsárülése alapjaiban változtatta meg a karrierjét, de ez az utazás összességében semmis lehetne, ha annak idején elfogadja az ajánlatok egyikét.

“26, 27 és 28 éves koromban egyaránt volt felkérésem a WWE-től. Minden évben kopogtattak az ajtón. Két év volt akkoriban a hátam mögött a New Japan Dojo-t illetően, és azon voltam, hogy nevet szerezzek magamnak japánban. Jónéhányszor kerestek, ajánlatokat tettek, de én sosem éreztem elérkezettnek az időt a váltásra. Őszintén szólva, mikor később aláírtam, akkor sem voltam meggyőződve arról, hogy elérkezett-e az idő, mindenesetre legalább már volt viszonyítási alapon a múlt tükrében. Néhány bizony tökösnek kell lenni, és rizikó szükségeltetik a döntések meghozatalában. Ha 26 évesen aláírok, nem hiszem, hogy még ma is a WWE alkalmazásában állnék. Nem változtatnék semmin visszamenőleg. Elégedett vagyok a karrierem lefolyásával, és az évről-évre bekövetkezett dolgokkal. 

Később viszont, úgy éreztem véghez vittem mindent, amit csak lehetett japánban. Voltak ugyan feudlehetőségeim a jövőre nézve, de nem lett volna sokkal másabb, mint azelőtt. 32 voltam, és elgondolkodtam rajta, hogy vajon nyitva lesz-e még a WWE ajtaja ha itt maradok további két évet? Akkor láttam kihagyhatatlannak a lehetőséget, és végső soron minden nagyszerűen forrta ki magát!” – mesélte Bálor a Not Sam podcastben.

Egy gondolat a(z) “Finn Bálor annak idején sorra utasította el a WWE-s szerződéseket” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s