RAW Előzetes, december 17. – Vince visszatér!

24 órával a TLC-t követően folytatódik a nagyüzem, immár kicsit év végi hangulatban. 

Nincs sok idő emésztgetni a TLC-n történteket, hisz ha lassan is, de már kezdődik a Royal Rumble-re való építkezés.

A nagyfőnök színre lép!

Mr McMahon első ízben a RAW-n a januári jubileumi adás óta. Jön, hogy felkavarja kicsit az állóvizet, amelyre összességében szükség is van, hisz a brand jóideje mélyponton stagnál. Vajon mibe nyúl bele a Chairman? A GM-poszt körüli helyzetbe, vagy egy kicsit komolyabb témában szólal majd fel?

Strowman megoldotta!

A félkarú szörnyeteg kapott némi segítséget, többek között Bálortól és Angle-től, de végül csak túljártak Corbin eszén. Strowman ezzel első számú kihívóvá vált, és már hivatalos is a meccsük a Royal Rumble-re Brock Lesnarral. Vajon lehet esélye a gyógyulást követően Braunnak? Netán valaki még beleköp a levesébe?

Ki lesz a következő?

Ronda Rousey, ha nehezen is, de megoldotta Nia Jaxet – egyszer s mindenkorra elhallgattatva kollégáját. Rousey most már a jövőbe tekinthet, és érdeklődve várhatja egyrészt, hogy ki nyeri majd a Rumble-meccset a WrestleMania-ért! Másrészt viszont, ott van amit művelt, nevezetesen, hogy megfosztotta Beckyt és Charlotte-ot a győzelem megszerzésétől. Vajon reagál erre valamit a flagship show címvédője?

#AndNew

Dean Ambrose háromszoros Interkontinentális bajnokká avanzsált Seth Rollins legyőzésével. A WWE abszolút belengette a mézesmadzagot, hisz az első és legfontosabb akadály elhárult a Lesnar-Rollins elől. Rollins persze nem fogja annyiban hagyni a történteket, és bizonyára már ma este akcióba lendül Ambrose kárára. A Rumble-ig még bőven van ideje levezetni a feszültséget..

Egy gondolat a(z) “RAW Előzetes, december 17. – Vince visszatér!” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s