Lesz-e valaha is még egy akkora sztár mint Cena, Rock, vagy Austin?

Három olyan legendáról beszélünk általuk, akik a többségnél esetekben jóval többet tettek le az asztalra mind a saját, mind a szervezet érdekében. 

Talán ezért is van az, hogy nekik lehet és lehetett szavuk olyan dolgokban is, amelyek alapesetben nem képeztek volna különösebb témát az átlag körében.

Bully Ray (aka Bubby Ray Dudley) a Ross Reportban foglalt állást a témában.

“Ross pontosan tudja, hogy nem kerülhetsz fel a csúcsra és nem maradhatsz ott anélkül, hogy kiválasztottak volna téged arra, hogy ott legyél. Régen viszont ez nem így volt. Vegyük például Stone Cold Steve Austint. Neki semmit nem kellett volna mondania. Ennek tükrében, mi van, ha sosem hangzik el az ikonikussá vált: Austin 3:16 azt jelenti, hogy szétrúgtam a hátsódat?Akkoriban ez működött, de ha ma csinálna ilyet valaki, csúcsra kerülhetne hasonló módon?

Seth Rollinsnak minden a birtokában van hozzá. De lesz-e belőle valaha is John Cena, The Rock, vagy Stone Cold kaliberű szupersztár? Nem hiszem, ugyanis szerintem soha nem fogják hagyni, hogy valaki eljusson arra a szintre. Ha megnézed az említett három fickót, akik az elmúlt huszonakárhány év legnagyobb sztárjai, azt tehették amit csak akartak és nem volt szükségük Vince engedélyére. Austin kisétált, majd visszajött és újra volt munkája. Rock lelépett filmezni, és Hollywood legnagyobb ászává vált. Cena több kívánságot teljesített, mint akárki a bolygón. Cena vízen jár ha a WWE-ről van szó. Mondhatta Vince-nek, hogy ő bizony nem megy Szaúd-Arábiába. Kétlem, hogy valaha is engedik majd, hogy ez a fajta szabadság megillessen valakit!” – véleményezett Bully Ray Jim Ross podcastjében.

Persze ide lehetne még sorolni Undertakert, vagy épp Hogant is.

Roman Reigns kétségtelenül közel állt ahhoz, hogy az említett magasságokba jusson, de kiújuló leukémiája alighanem megakadályozza majd abban, hogy ott folytassa ahol abba kellett hagynia.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s