A kocka el van vetve? Charlotte Flair megkaphatja a WrestleMania főmeccsét!

Így vagy úgy, de majdhogynem elkönyvelhető, hogy 2019-ben létrejön a WrestleMania-k történetének első női érdekeltségű főeseménye. 

Jon Fisher most arról tájékoztatta a hallgatóságát az Oh, You Didn’t Know podcastben, hogy Charlotte Flairrel még a Survivor Series előtt közölték a vele kapcsolatos Mánia-terveket, amelyek értelmében ott lesz a főeseményben.

Jelen pillanatban, az egyik főbb opció, hogy Lynch versus Flair vs. Rousey Triple Threatet rendeznek majd a RAW Women’s Championshipért.
A Triple Threat alapjáraton lehetetlen volna, hisz ketten sehogy sem kerülhetnek át a SmackDownról. Valamelyikük megnyeri a Rumble-t, míg a másikuk legrosszabb esetben is a hétfőn és kedden tapasztalt rendszerváltozás – netán gyorsan beikatott Shake Up – eredményeként találhatja magát a flagship shown.

Potencális variációk:

 • Flair vs. Rousey (c) – RAW Women’s Championship
 • Lynch vs. Rousey (c) – RAW Women’s Championship
 • Lynch vs. Asuka (c) – SmackDown Women’s Championship
 • Flair vs. Asuka (c) – SmackDown Women’s Championhip
 • Flair vs. Lynch vs. Rousey (c) – RAW Women’s Championship

Kérdés, hogy Triple Threat esetén mi volna Asukával, aki így érdemleges kihívó nélkül maradna a WrestleMania-ra.

3 című bejegyzés “A kocka el van vetve? Charlotte Flair megkaphatja a WrestleMania főmeccsét!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Engem addig lekötöttek a női meccsek,míg egy kettő rövid volt/műsor. De számomra már túltoják, ráadásul igen sok botch van…. az,hogy a legtöbb meccs ugyanaz, még rosszabb.

  Kedvelés

 2. Nem nem charlottnak maradjon asuka .. becky vs ronda legyen a fomeccs. Bar ha nagyon három az igazsagot akarnak lehet ketfele megoldás becky charlotte a vegen egyszerre esnek ki es mindkettő lesz a gyoztes ; vagy charlotte vitatott modon kiesik indul a chamberben nyer ezaltal bekerul harmadiknak. Addig asukara felepitenek valakit. Pl carmella vagy sonya. Carmella ha 30. Érkezik jo eséllyel bekerul az uccso 3ba után a chamberbe jól szerepel kb mar fel is van epitve. Persze asuka megnyerne, becky a triple threatet menne rawra. WM utani SD charlotte asukan turnol után a meg elveszi az ovet.bar rz igy tul bonyolult ahogy elkepzeltem. Tehat maradjon becky vs ronda es charlotte vs asuka. Persze mindkét meccsben a kihivok elnyernek a cimet. Hétfői rawwal nem tudom hogy vagytok de egy ronda vs sasha jobban hangzana..

  Kedvelés

 3. Megmondom őszintén amiota nézem a pankrációt (5-6 éve kb) azóta a női vonal nem nagyon érdekelt tovább is tekertem folyton. DE amióta Beckynek ilyen futása van és amit leművelt a Survivor Series előtti Rawon ő az egyetlen talán aki a Divák közül le tud kötni. Charlotte nekem már az elején unalmas volt amikor örültem hogy végre elvették tőle az övet rá egy hétre vissza is rakták rá. Értem hogy tehetséges meg minden de attól hogy Flair lánya ezért nem kellene másokkal ki cseszni

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s