Aggályai vannak a WWE-nek Seth Rollinst illetően?

Nemrég még mint Brock Lesnar egyik legesélyesebb kihívójáról beszéltünk a személyében, ám a TLC következtében egycsapásra változott meg minden. 

Nem tudni mi igaz az interneten keringő dolgokból, mindenesetre az egész helyzet forráspontja a TLC, amelyen negatív visszhang övezte a Rollins kontra Ambrose találkozót. A közönség nagy ízben tojt az egészre, de ez valamilyen szinten érthető amiatt, hogy Rollinsék a parádésra sikerült Bryan versus Styles derbi után következtek.

Az a meccs renegeteget kivett a WWE Univerzumból.

Brad Shepard az Oh, You Didn’t Know adásában nem sok jóval kecsegtetett Rollinsról. Értesülései szerint, a WWE időpazarlásnak tartja azt, hogy másfél éve legyőzették vele Triple H-t. Azt várták az akkori lépéstől, hogy minden addiginál nagyobb sztárt faragnak Rollinsból, ám ez nem következett be.

Ezzel párhuzamosan megjegyzendő, hogy a fogadóirodknál immár Rollins a Rumble első számú esélyese.

Szerencsére nem feltétlen kell azonnal a kútba ugranunk a pletykák miatt, hisz perpillanat egyik top sztár bookingja sem teszi feltétlen lehetővé, hogy megkapják Lesnart a WrestleMania-ra.

Öröm az ürömben tehát, hogy Rollinst még bőven van idő felhozni a szükséges szintre.

4 című bejegyzés “Aggályai vannak a WWE-nek Seth Rollinst illetően?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azért unalmas mert a Rollins árulásának gyenge inverzét látjuk. Ebbe benne van az is , hogy ez egy újra feldolgozás és az is hogy abból sem a legjobb. Meghatározó figurák ,de még nem akkora sztárok, hogy bármit eladjanak pusztán a nevükkel.
  A WWE az utóbbi időben sikeresen nyírja ki ilyen módszerrel az amúgy alapvetően jó párosításokat, ami egyfajta biztonsági játék, kockázat kerülés a megfelelő kreatív munka hiányában.

  Kedvelés

 2. Ennyi erővel Regins miatt is lehettek vona aggályaik. Nincs bajom Reignsel mert nem ő tehet arrol a hatlmas pushrol amit kapott, de az is baj hogy senki se elég hiteles ahoz hogy elvegye Lesnartol az övet. Ha azt nézzük amit a Gauntlet meccsen művelt hogy 2 top srácot ejtett ki egymás után Rollins akkor lehetne mondani de az a baj hogy utána se kezdtek vele sokmindent. Balor is hiába kezdte jol a Demon alakkal se lenne esélye szegény Strowman meg már annyiszor kapott ki Lesnartol hogy ő se annyira hiteles már (szerintem). A leg logikusabb az lenne ha a Wrestlemanian nem 1 az 1 ellen menne valaki Lesnar ellen hanem pl beraknák McIntyre-r ,Balor és/vagy Rollinst és egymást pinnelnék…visszavágót meg nem kapna Lesnar ugy ahogy eddig se owens se goldberg se más nem kapott eddig

  Kedvelés

 3. Dean vs. Seth sokadik epizód, nem az ő hibájuk hogy ezt már mindenki unja. Ezt csak az emelhetné új szintre és adna az egésznek értelmet ha a főövért feszülnének egymásnak, úgy nagyobbat ütött volna az Ambrose heel turn is, de ez így lerágott csont. Hogy Rollinsból nem lett akkora sztár csak magukat okolhatják a gyenge booking miatt. A kötelek közt és a mikrofonnal is jó , meg van a karizmája de gyenge történet vezetéssel és sokszoros bajnoki regnálások nélkül senki sem fog Cena, Rock, Taker ..stb szintű sztárrá válni.

  Kedvelés

  1. Mex szerintem nem azzal van a baj, hogy sokadik meccsük. The Rock vs Stone Cold, vannak még példák, egyszerűen ez a feud rohadt unalmas.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s