A Young Bucks sem képviselteti magát a G1 Supercardon

Mint ismert, a G1 Supercardnak nem sok időre volt szüksége ahhoz, hogy csordultig töltsék a Madison Square Gardent április 6-ra. 

A Ring of Honor és New Japan Pro Wrestling rendezésében zajló szupergálának azonban máris van három hatalmas hiányzója, ami azért sem túl jó, mert sokan bizonyára miattuk is váltottak jegyet előzetesen.

Cody Rhodes után a Young Bucks is egyértelműsítette, hogy nem lépnek ringbe a rendezvényen.

Az ELITE-formáció java múlt pénteken leköszönt a ROH-tól – hátrahagyva a szűk értelemben nem is annyira hozzájuk tartozó Marty Scrullt.

Cody és Bucks távolléte nyilván még nem a világ vége, hisz rengeteg parádés előadóra van kilátás így is, mindazonáltal érvágás lehet az összhatást figyelembe véve. A bejelentés alighanem újabb jele annak, hogy Kenny Omega meg fogja védeni január 4-én az IWGP Heavyweight Championshipet Hiroshi Tanahashi-val szemben, hogy aztán főmeccselhesse címvédőként a G1 Supercardot, amelynek immár egyértelműen ő lesz a legnagyobb húzóneve.

A Supercard alapjáraton a TakeOver: New York-kal kelt volna versenyre aznap este, de a WWE egy nappal előrehozta az NXT gáláját, s inkább Hall of Fame ceremóniát rakták a párhuzamos idősávba.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s