Akinek az ismeretlen lett a végzete

Egy legenda gyermekének lenni mindig nehéz kenyér, pláne ha az illetőt Ric Flairnek hívják. 

Charlotte Flairnek a Performance Centerbe való belépés pillanatától nem pusztán a ránehezedő nyomást, de a rosszmájú megjegyzéseket is el kellett viselnie.

Bizonyítania kellett, hogy nem csak a nevének köszönheti a helyét, majd az elért eredményeit. Egykoron azt sem tudta pontosan mi ez az egész, mára viszont a szakmát tekinti a végzetének.

“Úgy vélem mindig a biznisz részét fogom képezni. Olyasmi ez, amelyet csak akkor érthetsz meg igazán ha belekerülsz, de most már biztosan állíthatom, hogy nehéz abbahagyni. Miután apám megvívta tíz éve a visszavonuló meccsét Shawn Michaelsszel, nem tudtam, hogy miért nem képes szimplán csak szögre akasztani a csizmáit? Miért viseli annyira nehezen az egészet? És aztán, itt vagyok most én, 2018-ban, mit sem sejtve korábban arról, hogy ez lesz a végzetem. Fogalmam sincs, hogy el bírom-e majd valaha is hagyni ezt a műfajt. Legyen szó tréner, vagy producerségről – mindig a része fogok maradni!” – mesélte a hétszeres Women’s Champion a Fox 26-nak a keddi promóciós interjújában.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s