WWE Tribute To The Troops 2018. – Összefoglaló

Magyar idő szerint ma hajnalban került adásba az amerikai fegyveres erők előtt tisztelgő Tribute To The Troops, amelyet még két hete, december 4-én forgattak a Texas-i Fort Hood támaszponton. 

A kommentár senkit ne zavarjon meg, nyilván már 4-én tudták, hogy mit akarnak pontosan a TLC-n. Ennek megfelelően hívták Cole-ék az egész TTTT-t. A bajnokok a majdani PPV trónfosztásai miatt nem viselték a címeiket – és Bryannel sem akartak kivételt tenni.

A videóösszeállítást követően R-Truth, Carmella, valamint a New Day nyitották meg a showt egy kis figyelmesség kíséretében.

Natalya & Ronda Rousey vs. The Riott Suad vs. Nia Jax & Tamina 
Triple Threat csapatmeccsel indult a program érdemi része, és bár minden erejükkel azon voltak az ellenfelek, hogy távoltartsák Rouseyt az akciótól – számításaik csődöt mondtak. A RAW Women’s Champion elsöprő lendülettel vetette magát a küzdelembe a váltást követően, és végül egyszerre adatta fel Morgannal és Logannal a csatát.

Elias & Finn Balor vs. Bobby Lashley & Drew McIntyre
Újabb csapatmeccs, újabb face-dominancia. Bálor a takarítást követően kisegítette ELiast, aki nem igazán bírta egymaga szőnyegre kényszeríteni az All Mightyt. Bálor egy tarkóra mért rúgással rásegített, Elias pedig kopogtatott a győzelemért.

Következett a Miz TV, amelybe Charlotte és Becky érkeztek vendégként. Becky gyorsan letisztázta Mizzel, hogy vigyázzon a szájára, máskülönben rajta csattanhat majd az ostor. A két lány kapcsolatát vizsgálva, Miz megállapítja, hogy sosem álltak egymáshoz olyan közel, mint ő és Shane. Miz szerint, ez talán azért mert mert Becky jobb mint Charlotte, akinek most az ő árnyékéban kell tengődnie.. Charlotte úgy véli ő inkább adja, semmint rá vetítik az árnyékot. A Marine 6-os promóciót követően megérkezett Sonya Deville és Mandy Rose, akik csakhamar tag-meccset vontak maguk után.

Charlotte Flair & Becky Lynch vs. Sonya Deville & Mandy Rose 
Charlotte egymaga próbálta megoldani az ellenfeleket, és kétségtelenül közel is állt hozzá a hullámvölgyeket követően, ám amint a sarok közelébe ért, Becky beváltotta magát, majd feladásra kényszerítette Sonyát.

Dean Ambrose & Daniel Bryan vs. AJ Styles & Seth Rollins 
A program harmadik meccse igazi csemege volt még az igen erős hakni-érzéssel is. Rollins és Styles végül besöpörték a győzelmet az Új Daniel Bryan kárára, miután a WWE Champion képtelen volt elkerülni a Phenomenal Forearmot.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s