Chris Jericho véget akar vetni Tetsuya Naitónak a Wrestle Kingdomon

Szűk két hét választ már csak el bennünket a New Japan Pro Wrestling évenkénti legrangosabb eseményétől, a Wrestle Kingdomtól, amely történetesen a tizenharmadik lesz a promóció történetében. 

A kártya egyik slágere a co-main eventként funkcionáló IWGP Intercontinental Championship meccs lesz majd a címvédő Chris Jericho, valamint kihívója, Tetsuya Naito között.

Jericho még júniusban, a Dominionon verte Naitót a címért, amelyet azóta EVIL-lel szemben védett meg.

Múlt héten, Jericho és Naito összebalhézott a sajtóeseményen, miután a japán arconköpte egy adag vízzel a bajnokot. Jericho később a Road To Tokyo Dome rendezvényen vágott vissza, méghozzá egy acélszék felhasználásával.

“A lelket is kivertem belőled a Korakuen Hallban. A Jericho vs Naito II lesz a karriered legutolsó állomása. A rajongóid – legyenek is akárhányan – mind zokogni fognak a végén, mert én még mindig bajnok leszek, te pedig be leszel fejezve. 

Nagyszerű birkózó vagy, Naito. Emelem a kalapom előtted. A világ egyik legjobbja, a legjobb viszont én magam vagyok. Minden idők legnagyobbja, minden idők legnagyobb Interkontinentális bajnoka. Még sosem veszítettem egy japánnal szemben sem a New Japanben, és nem veled fogom elkezdeni. A hátad mögött beszélnek. Féltenek. Rémültek, hogy mi fog veled történni a Wrestle Kingdomon!” 

Jericho szerint ez most nem klasszikus lesz, mint egy évvel korábban Omega ellen. Színtiszta háborúra készül, és nem vállalja a felelősséget azért, ami a kötelek között történik majd riválisával.

Január 4, Tokyo Dome..

Egy gondolat a(z) “Chris Jericho véget akar vetni Tetsuya Naitónak a Wrestle Kingdomon” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s