“Újra kezdem azt érezni, hogy a világ legjobbja vagyok!” – Daniel Bryan

Csodaszámba ment márciusban, hogy Daniel Bryan két év elteltével tisztázva lett a ringbeli visszatérését illetően azok után, hogy olyan sokáig egészségügyi problémák hátráltatták a beszedett agyrázkódásai nyomán. 

Bryan a WrestleMania-n Shane McMahon oldalán mutatta meg a SmackDown LIVE kijáratát Kevin Owensnek és Sami Zaynnek. Ezután feudolt Big Cass-szel, The Mizzel, sőt még a Team Hell No is egyesült.

A várva-várt áttörést az őszi szezon hozta meg, hisz Bryan abszolút a semmiből hódította el a WWE övet – ráadásul heel turnt is vett a brand koronázatlan királyának kárára.

“Ez egy merőben más Daniel Bryan ahhoz képest, aki 2014-ben lett világbajnok. Pusztán amiatt, mert magabiztosabb vagyok a tudásomat és a képességeimet illetően. Lehet, hogy mindössze csak nyolc hónapja tértem vissza, de mégis magabiztosabb vagyok, mint valaha. Ez érdekes, és azt adja vissza, amit a függetlenek között is éreztem 2007-2008 tájékán, vagyis, hogy nincs nálam jobb birkózó a világon. Voltak bizonyos dolgok, amelyekben egyesek jobbak voltak, de összességében, a csomagot figyelembe véve nem volt nálam jobb. És most újra eljutottunk erre a pontra. A partvonalon túlról úgy tekintettem AJ Stylesra, mint a világ potenciális legjobbjára. Nem érzem ezt többé. AJ Styles nem érhet a közelembe. Mint ahogyan az internet által agyonajnározott srácok bármelyike sem, japánban, vagy a függetleneknél. Nincs senki, aki jobb volna, mint Az Új Daniel Bryan!” – mondja a bajnok többek között az alábbi dokufilmben, amelyet a TLC napján rögzítettek.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s