Rope Break Slammy 2018: melyik volt az év meccse? – JELÖLTEK

Folytatjuk Slammy-sorozatunkat, méghozzá az év legjobb összecsapását kutatva. 

Ebben a kategóriában is öt potenciális győztest ragadtunk ki a környezetéből, szigorúan a birkózásra koncentrálva – figyelmen kívül hagyva ezáltal a különböző gimmick-meccseket, amelyek hajlamossá tehetnének bennünket az elfogultságra, csak azért mert látványosak voltak a spotok miatt.

Dolph Ziggler vs. Baron Corbin vs. John Cena vs. Sami Zayn vs. Kevin Owens vs. AJ Styles (Fastlane)

 

Az év első SmackDown-exkluzív gáláján AJ Stylesnak helyből öt kihívója is akadt, mindennek a tetejébe pedig még a hóbortos vezetést is el kellett viselnie a címvédése közepette. Nagyszerű csata kerekedett ebből a 6-Pack Challenge-ből, ráadásul tarkítva volt a WrestleMania-ra vezető útját kétségbeesetten kereső John Cenával, valamint Shane McMahon folyamatos beavatkozásaival, amelyek Kevin Owens és Sami Zayn potenciális győzelmének tettek keresztbe. Hiába az asztalra elszenvedett AA, Styles végül jó ütemben érkezett a Phenomenal Forearmmal, amely rövidre zárta az estét.

Seth Rollins & Dean Ambrose vs. Dolph Ziggler & Drew McIntyre (Hell In A Cell)

 

Előzetesen sokan lefitymálták ezt a meccset és nem vették elég komolyan, hisz Rollins mint Interkontinentális bajnok ment bele. Ettől függetlenül egy végletekig kiélezett és magas színvonaló találkozó volt ez, amely nem utolsó sorban életet lehelt a RAW tag team divíziójába, ami addig igen halovány volt. Rollinsék ugyan közel voltak a sikerhez, viszont McIntyre és Ziggler – ha nehezen is, de – behúzták a kötelezőt.

Charlotte Flair vs. Asuka (SmackDown LIVE)

Éppenséggel vehettük volna a WrestleMania-n vívott csatájukat, amely rangban felülmúlta ezt, viszont birkózás szempontjából ez a SmackDownos-ütközetük volt az év egyik, ha nem legjobb női mérkőzése. Meglepően szabadjára engedték őket a heti adás környezetéhez képest, a lányok pedig meg is hálálták a bizalmat. DQ-val zárult a mérkőzés, de ez mitsem von le az érdemeiből.

Ronda Rousey & Kurt Angle vs. Stephanie McMahon & Triple H (WrestleMania)

Több szempontból is kellemes csalódás és magas színvonalú volt ez a mérkőzés. Ronda Rousey ekkor debütált in-ring körülmények között, és ami azt illeti – talán mindmáig ez a legjobb szereplése. Kellett ehhez az irdatlan mennyiségű meló, amelyet a találkozó folyamán elvégeztek Hunterék, de a tény attól még tény marad: Rousey itt nagyon impresszív volt. Kurt is megtalálta rég elhagyott önmagát, és újra a szakma valaha volt egyik legnagyobbjának megfelelően birkózott az Álmok Színpadán.

AJ Styles vs. Daniel Bryan (TLC)

Ötödik jelöltünk pedig az egészen friss emlékeket ébresztő WWE Championship-meccs, amely jó eséllyel pályázik az év meccse címre. Styles és Bryan újabb párharcra megkapta a kellő platformot és időt annak érdekében, hogy valami egészen varázslatosat produkáljanak. Meg is tették – elkápráztatva ezzel a WWE Univerzumot szerte a világon.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s