SmackDown LIVE Előzetes, december 25. – Karácsony újratöltve

A RAW-hoz hasonlóan a SmackDown LIVE is előre tapingelt az ünnep hetére. 

Ennek megfelelően kerül vetítésre több érdekfeszítő összecsapás, közöttük egy címmeccs, amelyen Rusev hívhatja majd ki Shinsuke Nakamurát.

A világ legjobbjai!

A saját maga szülte téveszméket fáradhatatlanul hajszoló Miz vendége ezúttal a Shane McMahon lesz. Ezúttal vajon mivel próbálja meggyőzni Shane-t arról, hogy nekik csapatot kell alkotniuk a folytatásban?

Lecsapott a Sanity!

A rég nem látott formáció rendet rakott a múltkori tag-meccs végén – jelezvén, hogy azért velük is számolni kell a jövőben. Sheamuséknek van félnivalója?

Egy az egyben!

A hetek óta tartó szócséplésnek most már a ringben kell nyomatékot adni. Joe csőrét nagyon piszkálja Hardy, ennek megfelelően próbál majd véget vetni rutinos kollégájának.

Ali lendületben!

A SmackDown legújabb üdvöskéje, múlt héten Daniel Bryant pinnelte AJ Styles oldalán. Ali jó eséllyel megváltotta a jegyét egy címmeccsre, de azért nem ártana legyőznie Almast is a cél érdekében.

Címmeccs a fa alá!

Rusev megkapja a lehetőséget a harmadik United States Championship-futásának elindítására, azok után, hogy pár hete pinnelte a bajnokot a tag meccsükben. Nakamura magabiztos, de talán nem annyira, mint Rusev. Elérkezett a Bulgarien Brute ideje?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s